Tarih: 26.11.2011 09:48

Uyuşturucu satan şoför yakalandı

Facebook Twitter Linked-in

İlk operasyon uyuşturucu madde satışı yapan 3 kardeşe yönelik yapıldı. 155 Polis imdat telefonuna gelen ihbar üzerine Derince ilçesi Sırrıpaşa Mahallesinde oturan Yaşar Y. (42), Salih Y. (31) ve Kadir Y. (29)'in evlerinde uyuşturucu satışı yaptığı tespit edildi. Eve baskın yapan narkotik ekipleri, şahısları ellerindeki uyuşturucu maddelerisobada yakmak üzereyken yakaladı.  

 

 

 

800 GRAM ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

 

Zanlıların evinde bulunan sobanın içerisinde ve çevresinde toplam 800 gram esrar maddesi ele geçirildi, evde yapılan aramada bir hassas terazi ve küçük poşetler bulundu. Uyuşturucu madde ticareti yapan üç kardeş gözaltına alındı. Yine polise gelen bir ihbarda Cumhuriyet Parkı üzerinde bulunan bir büfede uyuşturucu madde satıldığı bildirildi. Yapılan takibin ardından büfeye baskın yapan polisler satışa hazır ile paketlenmemiş toplam 125 gram esrar maddesi ile 120 paket kaçak sigara ele geçirdi. Olayla ilgili Arif B. (58) ile oğulları Efe Serkan B. (21) ile Eser B. (31) gözaltına alındı. 

 

 

 

ŞÖFÖRDE 26 ADET UYUŞTURUCU HAP

 

Yapılan son operasyon ticari taksi içinde uyuşturucu madde satan bir şoföre oldu. Bekirpaşa Mahallesi Baç kavşağında taksicilik yapan Soner Y. (42)'nin aracı durduruldu. Aracın içerisinde ve şahsın üst aramasında 26 adet uyuşturucu hap ile 10 gram esrar maddesi ele geçirildi. İfadesinin ardından adliyeye çıkarılan Soner Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —