Tarih: 21.04.2019 20:55

Uyumsoft Yerli Muhasebe Programı

Facebook Twitter Linked-in

 

1996 yılında %100 Türk sermayesi ile kurulan Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ, 22. yılında yurtiçi ve yurtdışında bulunan 6 ofisi ve 200’ün üzerinde çalışana sahip uzman kadrosuyla 10 ülkede ve 45 sektörde faaliyet gösteriyor. İşletmelere teknolojik çözümler sunan kurumsal yazılım lideri Uyumsoft, yaklaşık olarak 6000 firmaya hizmet veriyor.

Kurumsal Kaynak Planlama (ERP), Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM), İş Zekâsı (BI), İnsan Kaynakları Yönetimi (HR) vb. çok sayıda alanda oluşturduğu bilgi teknolojileri yazılımları ve sunduğu danışmanlıkla Uyumsoft, Türkiye’nin lider yazılım firmaları arasında yer alıyor. Uyumsoft, ERP çözümleri ile kaynaklarını doğru yöneterek başarıya ulaşmayı hedefleyen şirketlerin, onlara rekabet avantajı sağlayacak destekleyici faaliyetlerini bütünleşik ve uyumlu bir şekilde yönetmesini sağlıyor.

Her işletmeye uyarlanabilen Uyumsoft ERP, esnek ve %100 web tabanlı çözümler sunarken kapsamlı bir danışmanlık hizmetini de kapsamına alıyor. Uluslararası standartlarda (ISO, SPICE, PMI, ITIL) akreditasyona sahip Uyumsoft ERP; otomotiv, metal, plastik, ambalaj, makine ve endüstriyel otomasyon, üretim, gıda, halı, tekstil, perakende, inşaat, elektrik-elektronik başta olmakla birlikte hem yurtiçi hem de yurtdışında sektöründe lider firmalara geliştirdiği “Sektörel Çözümler” ile hizmet sunuyor.

Uyumsoft, sunduğu muhasebe programları ile işletmelerin muhasebe süreçlerini kolayca yönetebilmesine olanak sağlıyor. Ön Muhasebe Programı, Basit Muhasebe Programı ve Mali Müşavir Muhasebe Programı olmak üzere muhasebe alanında üç ürünü bulunan Uyumsoft, programlarının kullanım kolaylığı ve 7/24 teknik destek sağlaması ile öne çıkıyor.

Bilgiye Dayalı Yapılanma ve Yenilenme Modeli ile müşterilerinin stratejilerini bilgi temelli kurgulayabilmesine olanak sağlayan Uyumsoft, i-Dönüşümün her alanında müşterilerine destek vermeyi sürdürüyor. e-Fatura, e-Arşiv, e-Defter, e-Bilet, e-İrsaliye, e-Mutabakat, e-Serbest Meslek Makbuzu ve e-Müstahsil Makbuzu ürünleri ile işletmelerin devlet ile olan entegrasyonunu daha kolay hale getiriyor.

Türkiye’nin inovasyon liderleri arasında yer alan Uyumsoft; sürekli olarak piyasaya yeni ürünler sunuyor olması, AR-GE çalışmalarına verdiği önem ve son yıllarda geliştirdiği bulut tabanlı ürünler ile yüksek büyüme oranları kaydederek global pazarda da giderek söz sahibi oluyor. Uyumsoft, web tabanlı yazılım uygulamaları ve danışmanlık hizmetleri ile Türkiye’nin dünyadaki markası olma hedefini emin adımlarla sürdürüyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —