Tarih: 21.05.2012 09:05

Uyumaya hazırlanırken ölüme yattı!

Facebook Twitter Linked-in

zmit'e bağlı Kulfallı Köyü Okul Sokak no.18 adresinde ikamet eden evli ve 2 çocuk babası Engin Nergiz (36), akşam yemeğinden sonra geçirdiği kalp krizi sonrası genç yaşta hayatını kaybetti. Alınan bilgilere göre; önceki akşam saatlerinde evinde ailesi ile birlikte akşam yemeği yiyen Nergiz, daha sonra yatmak için hazırlık yapmaya başladı. 

 

 

KALP MASAJI YETMEDİ

 

 

Yemek sonrası yatmak için üstünü değiştiren Nergiz, bu sırada ailesinin gözleri önünde kalp krizi geçirmeye başladı. Eşinin çığlıkları üzerine yardım etmeye gelen komşular, hemen ambulans ve sağlık ekibine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kalp masajı da çare etmedi ve Nergiz yaşamını yitirdi. 

 

 

 

AİLE GEÇMİŞİNDE VAR

 

 

Nergiz'in cenazesi, otopsi yapılması için Asri Mezarlık Morgu'na kaldırıldı. Daha önce de babasını ve ailesinden bazı yakınlarını kalp krizi sonucu genç yaşta kaybeden Engin Nergiz'in ölümünün de ırsi olabileceği öne sürüldü. Nergiz'in cenazesi Kulfallı Köy Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından yine Kulfallı'da toprağa verilecek. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —