Tarih: 19.11.2015 14:38

Üretip geliştirecekler!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Kent Politikalarını Üretim ve Geliştirme Derneği açıldı. Gebze Osmanyılmaz Mahallesi Millet Caddesi’nde bulunan Gebze Kent Politikalarını Üretim ve Geliştirme Derneği geçtiğimiz gerçekleştirilen törenle açıldı.

Derneğin açılışına CHP Gebze İlçe Başakn Yardımcısı İsmail Çiçek ve ilçe yöneticisi İsmail Sancak, CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Belek, CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Fahrettin Bostan, CHP Gebze İlçe Başkan adayı Musa Yılmaz, CHP’li Doktor İsmail Demir, ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar, merhum Cemal Balcı’nın oğlu Gökmen Balcı, Gebze Kent Politikalarını Üretim ve Geliştirme Derneği Başkanı Ali Fuat Bilir ve dernek yöneticileri katıldı.

 

ÖRGÜTLÜ HAREKET ETME

Dernek açılışı öncesi dernek yöneticisi Gazi Aydoğdu bir konuşma yaptı. Açılışa katılan tüm konuklara teşekkür ettiğini ifade eden Gazi Aydoğdu, “Bugün burada sizlerle birlikte merhum arkadaşım Cemal Balcı’nın adını verdiğimiz salonda birlikte bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. 30 Mart yerel seçimlerinde sonra birçok arkadaşla bir araya gelerek toplantılar yaptık. Bu toplantıların ardından gençlerin sorunlarına, bu kentin siyasal, kültürel, ekonomik ve sosyal yapısıyla ilgili olarak neler yapabilirizi konuştuk. Örgütlü bir şekilde hareket etme gerekliliğinden bu derneği oluşturduk.” dedi.

 

DERNEĞİN AMAÇLARINI ANLATTI

Derneğin faaliyetleri ile ilgili olarak bilgi veren dernek yöneticisi Gülcan Aksu, “Üyelerimizin sosyal, kültürel ve siyasal anlamda gelişmeleri için faaliyetlerde bulunacağız. Yurtiçi ve yurtdışında yayımlanan kitap, gazete ve kitaplara abone olup dernek üyelerin faydalanmasını sağlamak. Kurs, seminer ve panel gibi eğitim çalışmaları yaparak üyelerimizin sürekli aktif olmasını sağlayacağız. Kimsesiz çocuklar, engelliler ve yaşlılara yönelik yaşadıkları sorunlarla ilgili çözümler üreteceğiz. Kadınlara, gençlere, işsizlere yönelik meslek kazandıracak kurslar açacağız. Üyeler arasında iletişimi sağlamak için toplantı, konser veya kültürel geziler düzenleyeceğiz” diye konuştu.

 

DESTEK VERME SÖZÜ

Açılışta daha sonra ise Gebze Kent Politikalarını Üretim ve Geliştirme Derneği Başkanı Ali Fuat Bilir bir konuşma yaparak derneğin açılışına katılan herkese teşekkür etti. Açılışa katılan konuklar sırayla söz alarak derneğin çalışmalarında başarılar dilediklerini ve derneğin faaliyetlerinde ellerinden gelen desteği vereceklerini söylediler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —