Tarih: 23.09.2022 00:36

Ünlülerin Boşanma Avukatı Aydın Aydar

Facebook Twitter Linked-in

Birçok ünlü insanın da boşanma davasına bakan boşanma avukatı Avukat Aydın Aydar, İstanbul’da 2008 yılında kurduğu Aydar Hukuk Bürosu’nda on kişilik deneyimli kadrosu ile hizmet vermektedir. 

Ünlülerin boşanma avukatı olmak çok deneyim isteyen bir süreçtir. Avukat Aydın Aydar 35 yıllık birikimi ile bu sürecin tüm detaylarına vakıf bir isim olarak ön plana çıkıyor. Şimdiye kadar anlaşmalı ve çekişmeli olarak birçok ünlünün boşanmasını gerçekleştirmiş olan Aydın Aydar, kendisi gibi avukat olan Murat Aydar ve on kişilik ekibiyle boşanma avukatı İstanbul bölgesinde faaliyetlerine yıllardır devam ediyor. 

Aydar Hukuk Bürosu, en iyi boşanma avukatı ekibiyle boşanma hukuku konusunda 35 yılda edindikleri deneyim ve bilgileri çerçevesinde müvekkillerine en etkili sonucu sağlamak için hukuki destek veriyor. 

İstanbul Boşanma Avukatı Aydın Aydar’a göre boşanma, evliliğin yasal olarak sona erdirilmesi anlamına gelir. Dolayısıyla boşanma davası açılmadan önce uzman ve deneyimli bir boşanma avukatına başvurmada büyük yarar var. Uzman boşanma avukatı nezaretinde açılacak davalarda hata yapmadan boşanma sürecinin tamamlanması mümkün olmaktadır. 

Ünlülere boşanma konusunda hizmet veren deneyimli Avukat Aydın Aydar ve ekibi İstanbul bölgesinde hizmet vermektedir. Şimdiye kadar pek çok ünlüyü boşamış olan Aydar 1962 yılında dünyaya geldi. Hukukçu olmayı küçük yaşta kafaya takan Aydar, 1986 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Aydar 1990 ve 2000 yılları arasındaki 4 senede Vakıfbank ve İmar Bankası'nda Baş Hukuk Müşaviri olarak görev yaptı. 2002-2008 yılları arasındaki 6 senede ise Hedef Alliance Holding firmasında Hukuk Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. Avukat Aydın Aydar kendi kurduğu Aydar Hukuk bünyesinde halen Yönetici Avukat, Boşanma Departmanı Yöneticisi olarak görev yapmaktadır.

Aydın Aydar’ın bürodaki en büyük destekçisi ise kendisi gibi başarılı bir avukat olan oğlu Murat Aydar. Aydın Aydar ve oğlu Murat Aydar yılda 300’den fazla boşanma davasına bakmaktadır. Bu davalar arasında ünlülerinde davaları önemli bir yer tutuyor. Yavaş yavaş büronun yönetimi oğlu Murat Aydar’a bırakan Aydın Aydar oğlu için “en büyük destekçim” ifadesini kullanıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —