Tarih: 12.06.2016 10:20

ÜNLÜLER TAKIMININ GÖZDESİ NAGİHAN SÖZLERİYLE ŞAŞIRTTI

Facebook Twitter Linked-in

İletişim ödülü oyununu kaybeden Ünlüler takımında Nagihan, Yunus Günçe'nin başarısız olduğunu söyleyerek " Bundan sonra oyunları nasıl kazanacağız endişe içerisindeyim" dedi. 
İletişim ödülü oyununu kaybeden Ünlüler takımında Nagihan, performansını düşük olarak gördüğü Yunus Günçe'nin parkura çıktığı oyunlarda başarısız olduğunu söyledi.

"YUNUS'U GARANTİ SAYI OLARAK GÖRÜYORLAR"

Nagihan eşleşmelerde sıkıntı yaşamaya başladıklarını belirterek; "Efecan gittikten sonra dengeler bozulmuş oldu. Bundan kaynaklı olarak da karşı takımın erkekleri oyuna Yunus'u dahil etmeye başladı. Sebebi de şu Yunus zayıf olduğu için garanti bir sayı olarak düşünüyorlar. Çok rahatlıkla sayı alıyorlar Yunus'tan. Bu da ciddi anlamda yoruyor, yıpratıyor bundan dolayı da inanılmaz rahatsızlık duyuyorum."

"ENDİŞE İÇERİSİNDEYİM"

Ayrıca Nagihan şunları söyledi; "Bundan sonra oyunları nasıl kazanacağız endişe içerisindeyim. Yunus'un bizim takımda olmasından dolayı ben gerçekten çok rahatsızlık duyuyorum. Keşke Yattara gitmeseydi de Yunus gitseydi. Şu an banmbaşka bir ünlüler takımı olabilirdi."

"KİMSE BANA KAZANDIN, KAYBETTİN DİYEMEZ"

Yunus: "Kimsenin bana kazandın, kaybettin demesine müsaade etmem, kimseden onay beklemem. Kazandıklarımla arama kimse giremez" diyerek yorum yaptı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —