Tarih: 13.12.2017 11:44

Ünlü'den ittifak açıklaması

Facebook Twitter Linked-in

Önümüzdeki genel seçimlerde ittifak yapacakları yönünde yapılan söylemlere dair açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, "Olası bir seçimde ittifak kavramı MHP için çok yabancı değildir. Bunun örnekleri geçmişte vardır. MHP ülkemizin menfaati için nerede durması gerekiyorsa orada duracaktır” dedi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık basın açıklamasında kent ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ünlü basın açıklamasında, “Çalışmalarımız kesintisi olarak devam etmektedir. Her an yarın seçim olacakmış gibi teyakkuz halindeyiz. Biz sadece mikrofon siyaseti ortaya koyan bir teşkilat değiliz. Sokaktayız, milletin yanındayız, istikrarlıyız. Aziz Türk Milletinin teminatı olmaya devam edeceğiz” dedi.

'MHP MİLLETİN MENFAATİNİN YANINDADIR'

Önümüzdeki genel seçimlerde ittifak yapacakları yönünde yapılan söylemlere dair açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Olası bir seçimde ittifak kavramı MHP için çok yabancı değildir. Bunun örnekleri geçmişte vardır. Önemli olan kriter partimizin kurumsal kimliğidir. Olmazsa olmazımız üç hilal ve milletimizin iradesidir. MHP ülkemizin menfaati için nerede durması gerekiyorsa orada duracaktır” şeklinde konuştu.

'OCAK AYI YOĞUN GEÇECEK'

Gerçekleştirecekleri programlara ilişkin açıklamalarda bulunan Ünlü, “Çarşamba günü mahalle muhtarları ziyaretimizi Dilovası’nda ardından da, Kandıra Muhtar ziyareti ile muhtar ziyaretlerimizi sona erecek. Ocak ayının ortasında 472 muhtarımızı genel merkezimize davet edeceğiz. Ardından ilçelerde kooperatif ziyaretleri ve organize sanayi bölgelerimizi de ziyaret edeceğiz. Ocak ayı MHP için çok önemli bir ay olacaktır. Genel başkanımızın talimatıyla 9 Ocak’ta 31 Darıca. 11 Şubat İl İstişare Divan toplantısıyla programlar sonlandırılacaktır. İl divan toplantımıza genel merkezden de katılım olacak. Önümüzdeki günü de partimize emek vermiş isimlere plaket vereceğiz” dedi.

NATO’CU EKREMİ DE ALSINLAR

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın il başkanları toplantısında bir sekretarya kurulması gerektiğini yoksa masaya dönmeyeceğini ifade etmesinin hatırlatılması üzerine değerlendirmelerde bulunan Ünlü, “Sarıbay’a saygımız büyüktür. Kocaeli’deki masa Türkiye’de ilktir. Herkesin bu masada gözü var. Burada bir uzlaşı masası vardır. Burası Eşkıya Dünya’ya Hükümdar Olmaz dizisindeki masa değildir. Uzlaşı söylemini dile getiren CHP’dir geçmişte. İleri de o zaman NATO’cu ekremi de alsınlar masaya” şeklinde konuştu.

MHP İL İSTİŞARE DİVAN TOPLANTILARIN TARİHLERİ

9 Ocak Gebze 19.00 İlçe Teşkilat Binası

10 Ocak Çayırova 19.00 İlçe Teşkilat Binası

11 Ocak Karamürsel 19.00 İlçe Teşkilat Binası

13 Ocak İzmit 14.00 -  17.00 Sabancı Kültür Merkezi

16 Ocak Dilovası 19.00 İlçe Teşkilat Binası

17 Ocak Körfez 19.00 İlçe Teşkilat Binası

18 Ocak Derince 19.00 İlçe Teşkilat Binası

23 Ocak Başiskele 19.00 İlçe Teşkilat Binası

24 Ocak Kandıra19.00 İlçe Teşkilat Binası

25 Ocak Kartepe 19.00 İlçe Teşkilat Binası

30 Ocak Gölcük 19.00 İlçe Teşkilat Binası

31 Ocak Darıca 19.00 İlçe Teşkilat Binası

11 Şubat İl İstişare Divan Toplantısı 14.00 – 17.00 Sabancı Kültür Merkezi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —