Tarih: 16.08.2018 13:43

Ünlü şarkıcı, Gebze'ye geliyor

Facebook Twitter Linked-in

Ziyaretçileri için düzenlediği kültür-sanat etkinliklerine hız kesmeden devam Gebze Center, 19 Ağustos Pazar günü “90’lara Dönüş” etkinliği ile onlara nostaljik bir gün yaşatmaya hazırlanıyor. 90'lı yıllarda altın çağını yaşayan Türkçe Pop'un en başarılı isimlerinden Çelik’in sahne alacağı etkinlik, DJ performansları ve 90’ların Unutulmazları sergisi ile Gebzelilere buluşacak.  

Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, ziyaretçilerini dünyaca ünlü markalarla buluşturmanın yanı sıra gerçekleştirdiği kültür-sanat etkinlikleriyle de Gebzelilere eğlenceli vakit geçirme fırsatı sunuyor.

Müzik Bahçesi’nde ağırladığı çeşitli sanatçılarla Gebzelilere keyifli alışverişin ve doyasıya müzik ziyafeti yaşatan Gebze Center, yıl boyunca aralıksız sürecek konserler serisine “90’lara Dönüş” etkinliği ile devam ediyor.

“90’lara Dönüş” etkinliği kapsamında; Ateşteyim, Meyhaneci, Hercai, Dilberim ve daha birçok şarkısı ile gönüllerde taht kuran 90'ların unutulmaz yorumcusu Çelik, 19 Ağustos Pazar günü saat 18.00’de Gebze Center Müzik Bahçesi’nde sahne alacak.

Çelik konseri öncesinde ise DJ performansları ile 15.30-17.30 saatleri arasında Gebzeliler, 90’ların unutulmaz şarkıları ve 90’lar çocuklarının hatırlayacağı karelerden oluşan “90’ların Unutulmazları Sergisi” ile buluşacak.

Gebze Center, nostaljik esintilerle, birbirinden eğlenceli etkinliklerin yaşanacağı  “90’lara Dönüş” etkinliğine tüm Gebzelileri bekliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —