Tarih: 13.01.2016 10:07

Ünlü kongre tarihini açıkladı

Facebook Twitter Linked-in

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü il binasında haftalık olağan basın açıklamasını gerçekleştirdi. Basın mensupları ile makamında bir araya gelen Ünlü gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kongre
tarihlerini açıklayan Ünlü, "9 Ekim 2017’de kongre takvimimiz ilçeler bazında başlıyor. İlçe kongrelerimiz 2017 Nisan ayında ilçe bitmiş olacak. Haziran ayında il kongrelerimiz başlayacak ve Ekim ayında bitmiş olacak. Partinin genel kurultayı ise Mart 2018’de olacak" diye konuştu.

KONGRELER BAŞLIYOR
Ünlü konuşmasını su sözlerle sürdürdü; "9 Ekim 2017’de kongre takvimimiz ilçeler bazında başlıyor. İlçe kongrelerimiz 2017 Nisan ayında ilçe bitmiş olacak. Haziran ayında il kongrelerimiz başlayacak ve Ekim ayında bitmiş olacak. Partinin genel kurultayı ise Mart 2018’de olacak. Şuan imza veren ilçe başkanları ile ilgili partide bir süreç başlamadı. İmza verdikleri iddia edilen hiç kimse disipline verilmedi ve herkes görevinin başında. İlçe başkanlarımız kesin hesap çizelgelerini hazırlayıp üye kayıtlarını güncelleyecek ve kongreye hazır olacaklar." 

OYALAMAK BÜYÜK YANLIŞ
Sultanahmet’teki patlamaya da değinen Ünlü, "Bu milletin MHP’ye ihtiyacı var. Milletin kurtuluş ümidi MHP’dedir. Terörle başımızın dertte olduğu bu günlerde ulusal basında MHP’yi kurultay olayları ile oyalamak büyük yanlıştır. Ülkücü harekete tarih büyük misyon yüklemiştir. Bu ülkenin birlik ve beraberliğinin temelinde MHP vardır. Birileri partimizde birlik beraberliğimizi bozmak için çalışıyor. MHP’de birlik beraberliği bozmaya kimsenin gücü yetmez" ifadelerini kullandı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —