Tarih: 04.05.2021 19:31

Ünlü Instagram Fenomeni Cenab Ulvi Gençlere Önemli Tüyolar Verdi

Facebook Twitter Linked-in

 

Her alanda başarılı olmak için çok çalışmak gerektiğini ifade eden genç fenomen, ortaokuldan beri bu işle ilgilendiğini ve devamlı olarak işini düşündüğünü söyledi.

“Bana nasıl ünlü olduğumu soruyorlar. Aslında bunun tek bir cevabı yok. Hem çok çalıştım hem de şansım yardım etti. Siz hayatı sadece yaşıyorsunuz ama ben hayatta karşıma çıkan her şeyin içinde videolarım için malzeme buluyorum. Bu bazen bir hayvan oluyor bazen de bir insan. Hatta olaylar ve hava durumu bile bana videolarım için ilham veriyor” sözleriyle Cenab Ulvi, hayatın genel akışı içinde dahi sanatçı bakış açısıyla yaşadığını ifade etti.

 

0-246.jpg

 

Tiplemelerinin bu kadar sevilmesinin ve izlenmesinin nedenleri hakkında da konuşan Cenab Ulvi “ benim videolarımda yer alan tiplemeler hayatın içinden çıkardığım karakterlerdir. Yaşadığım olayları bir de onların gözenden görüp canlandırıyorum. Hem sizden biri hem samimi oldukları için seviliyorlar. İnsanlar kendilerinden bir parça buluyor ve empati kuruyor. Bazen onların söyleyemediklerini söylüyorum bu tiplemelerle. İçlerinde dert olup da söyleyemediklerini benim karakterlerim söyleyince onlar da rahatlıyorlar ve bir bağ kuruyorlar. Gençler de videolarında samimi ve içten olmalılar. Ama saygı ve terbiyeyi elden bırakmadan” dedi.

Gelecekte bir film yapmayı hedeflediğini söyleyen Cenab Ulvi, senaryosunu kendi yazacağı ve oynayacağı bir komedi filminin yapımcılığını da üstlenmeyi düşünüyor. Bu konudaki çalışmalarına başladığını ifade eden Cenab, herkesin çok seveceği ve eğleneceği bir film olması için elinden geleni yapacağını ve hayranlarının çok seveceğinden emin olduğunu da sözlerine ilave etti.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —