Tarih: 04.08.2015 10:11

Üniversitelilere ücretsiz ulaşım

Facebook Twitter Linked-in

Öğrenci ve aileleri ücretsiz servislerle KOÜ Umuttepe Yerleşkesi’ne taşıyan Büyükşehir Belediyesi, ayrıca üniversite ve kampüs ile ilgili bilgilendirmelerde bulunuyor. Büyükşehir Belediyesi eğitim ve öğretime destek verdiği çalışmalar kapsamında Kocaeli Üniversitesi’ni yeni kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri için ücretsiz otobüs hizmeti de veriyor.

Bu doğrultuda her saat başı Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden kalkan ücretsiz servislerle ilimize kayıt işlemleri için gelen öğrenciler ve aileleri üniversiteye taşınıyor. Öğrenci ve aileler yapılan hizmet ile Kocaeli’ye iner inmez kayıt işlemlerinde sorun yaşamıyor.

RİNG SEFERLERİ HER SAAT YAPILIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz servisleri 07.00 saatinden 18.00’ye kadar Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi’ne ring seferleri yapılıyor. Kocaeli Üniversitesi’ni yeni kazanan öğrenciler, Kocaeli’ne geldikleri andan itibaren Büyükşehir Belediyesi hizmetleriyle karşılaşıyor. Kayıt işlemlerini tamamlamak üzere ilimize gelen öğrenciler, otogardan Umuttepe’ye ücretsiz ulaşım imkanı buluyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —