Tarih: 24.11.2011 11:18

Üniversitelilerden önemli ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler Bölümü 2. Sınıf öğrencileri Açık Hava Sineması konulu proje ödevleriyle ilgili araştırma yapmak üzere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuar Şube Müdürlüğü’nün kapısını çaldı.  Öğrenciler ziyaret ettikleri Kültür Sanat ve Konservatuar Şube Müdürü İsmail Civelek’ten projelerine farklı yön verecek fikirler edindi.

 

 

 

GENÇLERDEN ZİYARET

 

Kültür Sanat ve Konservatuar Şube Müdürlüğü’nde gerçekleşen ziyarete Kandıra Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler Bölümü 2. sınıf öğrencilerinden Duygu Demir, Esra Gürer, Çiğdem Cesur, Fadime Torun ve Sinem Sümer katıldı.

 

 

AMAÇ AÇIK HAVA SİNEMA GELENEĞİNİ YAŞATMAK

 

Kandıra Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişikler Bölümü öğrencileri ziyarette, proje ödevleriyle ile ilgili İsmail Civelek’e bilgi aktardı. Ödev konusunun ‘Açık Hava Sineması’ olduğunu anlatan gençler, proje ile amaçlarının unutulmaya yüz tutan bir geleneği yaşatmak ve yeni nesillere tanıtmak olduğunu söyledi. Öğrenciler Açık Hava Sinema günlerinde özellikle Türk örf ve adetlerini konu edinen filmlerin gösterime girmesini hedeflediklerini kaydetti.

 

 

İSMAİL CİVELEK’TEN GENÇLERE PROJE ÖNERİLERİ

 

Gençlerin ödev olarak son derece önemli bir konuyu ele aldıklarını söyleyen Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuar Şube Müdürü İsmail Civelek, açık hava sinema geleneğinin 1960’lı yıllarda Türk toplumunda önemli bir yeri olduğunu kaydetti. Öğrencilerin projelerini Kandıra’nın dışına taşımaları yönünde öneri sunan Civelek, “Gelişen teknoloji ile açık hava sineması unutulmaya başladı. Siz gençlerin 60’lı yılların bir geleneğini yeniden yaşatmaya karar vermesi sevindirici. Ancak bu düşüncenizi Kandıra’nın dışına taşırsanız daha da etkili olur. Kocaeli Açık Hava Sineması olarak projenizi yeniden şekillendirebilirsiniz” dedi. İsmail Civelek öğrencilere ayrıca proje ile ilgili teknik bilgiler aktardı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —