Tarih: 15.10.2015 11:26

Üniversiteliler Film Platosu’na hayran kaldı

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Gez-Gör Kocaeli Projesi üniversite öğrencilerini ağırladı. Kocaeli Üniversitesi’nde çeşitli bölümlerde öğrenim gören öğrencilerden oluşan grup, birçok film ve diziye ev sahipliği yapan Seka Film Platosu’na hayran kaldı.

Büyükşehir Belediyesi’nin Gez-Gör Kocaeli Projesi kapsamında birçok Kocaelili kenti tanıma fırsatı yakalıyor. Tamamen ücretsiz yararlandırılan örnek proje ile vatandaşlar Kocaeli’deki farklı noktaları gezme fırsatı buluyor. Bu doğrultuda Kocaeli Üniversitesi’nde farklı alanlarda okuyan Kariyer ve Danışmanlık Kulübü öğrencileri Kocaeli’yi dolaştı.

FİLİNTA FİLM ÇEKİMLERİ

Öğrencilerin Kocaeli gezisinde özellikle Seka Film Platosu büyük ilgi gördü. Birçok film ve dizinin çekildiği alana gelen üniversite öğrencilerinin heyecanı görülmeye değerdi. TRT’de yayınlanan Filinta dizisinin çekimi esnasında alana gelen öğrenciler, Osmanlı sokaklarını andıran platoyu meraklı gözlerle gezdi.

ÖĞRENCİLER MEMNUN

Seka Film Platosu’nda bol bol fotoğraf çektiren öğrenciler geziden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öğrenciler derslerden ve okuldan kalan zamanlarda kenti tanıma fırsatı bulduklarının altını çizerek Büyükşehir Belediyesi’nin sağlamış olduğu bu imkanlardan dolayı teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —