Tarih: 25.03.2021 10:08

Uluslararası Evden Eve Nakliyat Fama Nakliyat

Facebook Twitter Linked-in

Evden eve nakliyat işlemleri belirli bir bilgi birikimi ve özen isterken uluslararası evden eve nakliyat çok daha profesyonel bir çalışma gerektirmektedir. Uluslararası taşıma işlemi sırasında taşınacak malzemelerin iyi şekilde paketlenmesi ve özel donanımlara sahip araçlarla taşınması gerekmektedir. Bunun yanında taşınacak malzemelerin sağ salim şekilde yeni yerlerine ulaşması için taşınma yöntemlerinin de titiz bir şekilde seçilmesi lazımdır.

Bu sebeple Fama uluslararası evden eve nakliyat uzun mesafeler boyunca taşınacak olan eşyalar hassasiyet derecesine göre katlarca havalı poşetlere sarılmakta ve gerekiyorsa ekstra kutulara konularak üstüne yük binse dahi zarar görmeyecek hale getirilmektedir. En büyük tehlikelerden biri olan trafik kazalarından korumak adına eğer mesafe uzunsa deniz yolu taşımacılığı tercih edilmektedir.

Uluslararası Nakliyat

Uluslararası Nakliyat Aşamaları

Titiz bir çalışma isteyen uluslararası evden eve nakliyat belirli prosedürler çerçevesinde yapılmaktadır. İlk aşama olarak taşınma işlemini gerçekleştirecek firma ile konuştuğunuzda deneyimli personel iş ile ilgili ilk bilgileri sizden almış olur. Daha sonra eve gelen personeller eşyaları inceleyerek ve müşteriyle görüşerek taşınma sürecinin nasıl yapılacağı ile ilgili müşteriyi bilgilendirir. Ayrıca İç Anadolu bölgesinde şirketimiz sorunsuz ankara uluslararası evden eve nakliyat Bu noktada taşınma işlemi için çıkarılması gereken belgeler müşteriye bildirilerek taşınma işlemi başlatılmış olur. Eşyaların başına bir şey gelse dahi müşteriyi zarara sokamamak adına eşyaların taşıma sigortası da yapılır. Müşteriyle beraber eşyaların teslim edileceği adrese bir rota oluşturulur ve iş için belirli bir süre biçilerek müşteriye bildirilir. İşlemler aşamalar şeklinde uygulanarak güvenle taşınma işlemi gerçekleştirilir.



 

Uluslararası Nakliyat Fiyatları

Ülkeden ülkeye taşınma yaparken belirli bir fiyattan bahsetmek mümkün değildir. Taşınacak eşyanın ne kadar ağır olduğu eşyalar gümrükten geçerken ödenecek fiyatı etkilemektedir. uluslararası nakliyat fiyatlarını her ne kadar çoğu firma makul oranlarda tutmaya çalışsa da maliyetler fazla olabilir. Ayrıca ülkeler arası seyahat sırasında kullanılan yollardan dolayı oluşabilecek yol ücretleri de fiyatı etkileyen bir diğer unsurdur.

Bunun yanında bir de taşınma firmasının da masrafları bulunmaktadır. Müşterilerin istekleri doğrultusunda sunulan asansörlü taşımacılık hizmeti gibi hizmetlerde maliyeti etkilemektedir. Aracın gideceği yola göre yakıt masrafı ya da gemi taşımacılığı sırasında çıkan ekstra masraflarda taşınma sırasında birer maliyet kalemi olarak müşterilerin karşısına çıkmaktadır. Bu nedenlerden dolayı her müşteri için maliyet özel olarak hesaplanmaktadır.

Fama Lojistik Evden eve Nakliyat

www.uluslararasinakliyat.net

0850 550 15 40 -0532 692 60 65

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —