Tarih: 11.02.2014 11:59

Uludağ derneklerden destek istedi

Facebook Twitter Linked-in

Beylikbağı Bölgesinde bulunan Bitlisliler Derneği’ne gerçekleştirilen ziyarete HDP Gebze İlçe Başkanı Nermin Uludağ, BDP Gebze İlçe Başkanı Baki Erdoğan ve EMEP Gebze ilçe Başkanı Hasan Atik de katıldı.

 

HDP Gebze Belediye Başkan adayı Muhammet Uludağ, Gebze’de iktidara aday olduklarını, bunu da kendini ötekileştirilmiş, ezilmiş, sömürülmüş olarak gören herkesin desteğiyle yapacaklarını söyledi. Eğitimden, sağlığa, ulaşımdan, 2B’ye kadar tartışılması gereken birçok konu varken insanlar hala kendi ceplerini doldurmanın derdine düşerek mevcut belediye başkanı Adnan Köşker gibi kendi koltuğunu sağlama almaya çalışarak devam edemezler diyen Uludağ, “Oylarımız bizim için çok değerli ve bu seçimlerde herkes oyuna sahip çıkmalı” dedi.

 

Gebze’nin önemini vurgulayan Uludağ, burada yaşayan herkes memleketini toprağını bırakıp buraya geliyor. Kimimiz taşeron olarak asgari ücretle bir fabrikada, kimimiz sigortasız iş yerlerinde çalışmak zorunda bırakılıyoruz. Kendi topraklarımızda yaşadığımız kültürü buralara gelerek kaybediyoruz ve yerel yönetimler buna destek olması gerekirken tam tersi bir tutum takınıyor” dedi.  

 

Adayın konuşmasının ardından söz alan Dernek Başkanı Bülent Dağbağ; “HDP’yi Gebze’de iktidara taşıdıktan sonra oturup burada sorunlarımızı gene konuşacağız ve bunların çözümünü HDP’nin mantığında olduğu gibi Mahalle Meclisleriyle yapacağız” dedi. Ardından Toplumsal Dayanışma Ağı Derneği açılışına katılan Muhammet Uludağ ve Eş başkan Şenay Bütün, toplumsal sorunların gün geçtikçe arttığını böyle derneklerin kurulmasının önemli olduğunu belirttiler. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —