Tarih: 15.10.2015 13:38

Ülkücüden mafya, mafyadan ülkücü olmaz!

Facebook Twitter Linked-in

Ülke gündemini birkaç gündür meşgul eden Sedat Peker’in Rize’de düzenlediği 'Teröre Lanet' mitinginin yankıları devam ediyor. Bir çok spekülatif haberin yayınlandığı bu durumla ilgili Marmara Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulunan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, ne mitingin ne de Sedat Peker’in MHP ile hiçbir ilgisinin olmadığını söyledi.

 

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Rize’de teröre lanet mitingi adı altında miting yapan Sedat Peker’in, "Bir eli ile ülkücülerin sembolü olan Bozkurt işaretini, bir eli ile Rabia yapan, kapıkulu olduğu Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’sine oy isteyen kişinin ülkücülerle bir ilgisi yoktur" dedi.

 

ÇAKMA PSİKOPAT MAFYA!

AK Parti’nin, Sedat Peker’i kullandığını da öne süren Taşdemir, "Çakma ülkücü, mafyamatik, hapçı, ne olduğu belli olmayan bu vatandaş kalkıyor bozkurt işareti yaparak bizi karalamaya, kamuoyu nezdinde küçük düşürmeye çalışıyor. Genç kardeşlerimizin de kafalarını karıştırmaya çalışıyor. Ağa babalarından aldıkları talimatlarla, uğruna şehitler verdiğimiz, ülkeyi karşılıksız sevdiğimiz kutlu davamıza nasıl zarar verirler, AK Parti saltanatının devam etmesine nasıl su taşırız diye kendilerince etraflarına topladıkları birkaç vatandaşla beraber onu besleyenler, onunda besledikleri ile beraber çalışıyorlar. AK Parti’nin işi bu çakma psikopat mafyaya kaldı ise yazıklar olsun. Bundan medet umarak bu vatandaşın, ülkücülerden oy devşirip, ülkücülerden oy aktaracağını düşünüyorlarsa ülkücülerin buna itibar etmeyeceğini bilmeleri lazım, başka kapıya gitmeleri gerekir. Aldatmaca ve kandırmaca partisinin durumunu Allah’a havale ediyorum. Bu mafya bozuntusu sahibinden aldığı emirlerle hareket eden bir ruh hastası klinik bir vakadır" diye konuştu.

 

MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK

Ülkücüler olarak her dönem bu tür kişilerle mücadele ettiklerini söyleyen MHP'li Taşdemir, ülkücünün mafya ile işi olmayacağını söyledi. Taşdemir sözlerini şöyle sürdürdü; "Ülkü ocağı başkanıyken Gebze’ye geçmişte ‘ülkücülük şereftir, şereften taviz olmaz ülkücüden mafya, mafyadan da ülkücü olmaz’ başbuğumuzun sözlerini afişlerle asmıştık. Türk islam ülküsüne gönül vermiş, ülkücüler ilahi kelimetullah için, Allah rızasını kazanmak için toprağa düşmüştür. İlk şehidimiz Ruhi Kılıçkıran son şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na kadar 5 bine yakın şehit vermiş, idam sehpaların da son söz olarak Mustafalar ölür ama Allah’ın davası yaşar diyecek kadar dirayetli, basiretli bir davayı böyle üç beş vatandaşın ıvır zıvır işlerle kullanacağını zannetmek abesle iştigaldir."

HABER:LALE KALAYCIOĞLU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —