Tarih: 26.05.2015 17:28

Ülkü Ocakları’dan Sert açıklama

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı  Başkanı  İbrahim Özcan yaptığı açıklamada ‘’Kocaeli Büyükşehir Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Bey’in oğlu Halim Karaosmanoğlu isimli zatın, sosyal medya üzerinden “Bozkurt İşaretinin” tarihi anlamını bilmeksizin paylaştığı çapsız cümleler ne bir Türk evladının, ne İslam örfüne haiz bir ferdin ve ne de aile terbiyesi almış birinin ağzına alamayacağı bir edepsizlik timsalidir. Görülmektedir ki bu zevat ne kendini bilmekte, nede ailesini tanımamaktadır. Haddini aşarak dil uzatmaya yeltendiği “Bozkurt” sembolü Türk Milli Kültürünün en vazgeçilmez değerlerinden biridir.’’ dedi. 

Açıklamanın devamında ‘’Tabi edep yoksunu hadsizlerin bu kadar duyarlı bir hal ile bu selamı almasını beklemiyoruz. Ancak Türk Milletinin Kültürünü kabul ederek, “Türk gibi Düşünen” , “Türk’çe Konuşan” velhasıl kelam “Ben Türk’üm”  diyen herkes bu açıklamadan rahatsız olmuştur. Merhum Başbuğ’umuz Alparslan TÜRKEŞ Beyefendi ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi bu işareti Türk Tarihinin izlerini ve Türk Milletine karşı yapılabilecek en güzel selamlama olduğunun bilinci ile Türk siyasi hayatında kullanmışlardır.  Bu işaret siyasi alanlarda MHP ile anılsa dahi Türk Milletine aittir ve Türk Dünyası bu işareti buradaki kendini bilmezlerin aksine hakkıyla tanımaktadır.’’ dedi.

img-20150525-wa0000.jpg

Halim Karaosmanoğlu’u sosyal medya  da‘’ Recep Tayyip Erdoğan 2 yıldır Rabia işareti yapıyor da eline ne geçiyor diyen Bahçeli… Sen 40 yıldır it işareti yapıyosun senin eline ne geçti.’’diye paylaşımda bulunmuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —