Tarih: 12.03.2013 12:28

“Ülkede kardeşliği tesis edeceğiz!”

Facebook Twitter Linked-in

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur beraberinde Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Kurt ve Hasan Soba ile birlikte, Gebze Şehit ve Gazi Aileleri Derneğini ziyarete gitti.

 

Dernek Başkanı Önder Kılınçaslan ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Mehmet Ali Okur, Dernek Yönetimine her hangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sorduktan sonra gündemdeki konular hakkında bilgilendirmede bulundu.Okur burada yaptığı açıklamada; “Devletimiz tüm imkânları ile şehit yakınlarının her zaman yanındadır. Vatanın bölünmez bütünlüğü milletin huzur ve güvenliği için canlarını feda eden şehitlerin anne, baba eş ve çocuklarının bu millete ve bu devlete emanet. Sizlerin hakkını hiçbir zaman ödenmez. Sizlere kapımız gönlümüz her zaman açık. Şehit yakınları ve gazilerimiz bizlerin bu milletin onurudur. Vatan savunması gibi çok kutsal bir görevde canlarını vererek şehit düşen kardeşlerimizi minnetle saygıyla anıyoruz. Şehitlerimizin aileleri bize emanettir” diyen Okur sözlerine şu şekilde devam etti:

 

“Hükümetimizin attığı her adıma karşı çıkanlar olacak. Vatandaşlarımız asla bu tahriklere prim vermesin. Her türlü muhalefete rağmen biz bu ülkede kardeşliği tesis edeceğiz. Çünkü muhalefettekiler bugüne kadar kanın durması için inisiyatif almadılar. Ama biz her şeye rağmen tek bir gencimizin burnu kanamasın diye uğraşacağız.Biz bu ülkeye refah gelsin diye yapılabilecek her türlü fedakarlığı yaparız. Milliyet kavramı üzerinden istismar yapan bu partilere itibar etmeyin. Biz yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz. Sizin hassas değerlerinizi istismar eden bu çıkarcılara asla izin vermeyin. Biz Allah'ın izniyle milletin başını öne eğecek hiçbir adım atmayız. Şehitlerimizin kemiklerini sızlatacak hiçbir girişimin içinde olmayız” diye konuştu. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —