Tarih: 03.09.2012 10:13

Ulaşımı sağlayacak duble yol tamamlandı!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Doğu Terminalinden, Gebze merkeze ulaşımı sağlayan duble yol tamamlandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’deki modern caddelere bir yenisini daha ekledi. Kentteki trafik yoğunluğunu ortadan kaldıracak olan Annibal Caddesi Korniş yolu Gebze Doğu Terminali ve şehir merkezi arasında alternatif bir güzergâh olarak hizmete girdi. Duble yol olarak tasarlanan cadde Gebze Doğu Terminalinden, Gebze Center’a buradan da Annibal Kavşağı üzerinden Gebze merkeze ulaşımı sağlıyor.

 

 

2X2 DUBLE YOL

 

 

TÜBİTAK arazisi boyunca uzanarak Gebze Doğu Terminali’ne varan cadde 2x2 duble yol şeklinde yapıldı. Gebze Terminali’nden Tatlıkuyu’ya da bağlantı sağlayacak olan Cadde, TUBİTAK çevresini düzenlenmiş oldu. Terminalden caddeyi kullanarak Gebze Center’a da kısa zamanda ulaşılabiliyor.

 

 

 

ALTERNATİF OLDU

 

 

Eskihisar, Gebze Center ve ilçe merkezlerine terminalden kısa sürede ulaşım sağlayan cadde alternatif bir bağlantı yolu oldu. Dr. Zeki Acar Caddesi’ne kadar uzanan proje ileride yeni arterler açmak için büyük rol üstlenecek. Daha önce terminal bağlantısı olmadığı için araçların tercih etmediği Annibal Caddesi de Korniş yoluyla birlikte yoğunlaştı. Şehir merkezinden terminale ulaşmak isteyenler Annibal Caddesi üzerinden Korniş Caddesi’ne bağlanarak ulaşım sağlıyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —