Tarih: 11.09.2013 17:03

Uçakta kimler vardı?

Facebook Twitter Linked-in

Türkkan; “2020 Olimpiyat Oyunlarına ev sahipliği yapacak kentin belirleneceği Buenos Aires’e Başbakan Erdoğan’ın liderliğinde geniş katılımın olduğu bir heyet gitti. Peki bu heyet kimlerden oluşuyordu, uçakta kimler vardı? İşte MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan bu konuyu TBMM gündemine taşıdı. Konunun muhatabı Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın yanıtlaması istemiyle yazılı soru önergesi veren MHP’li Türkkan, Bakan’dan sorduğu 5 soruya yanıt vermesini istedi. 

 

Başbakan Erdoğan ve bazı Bakanların eşleri ile gittiği Buenos Aires uçağında siyasetçilerin yanı sıra akrabalar, bürokratlar, gazetecilerin de bulunduğu geniş bir davetli topluluğunun da yer aldığını önergesinde yazan Türkkan,  bu seyahat için özel yolcu uçağı kiralama bedeli olarak 915 Bin TL’nin Türk Hava Yolları’na ödendiği iddiasını da önergesinde belirtti.

 

Kimler vardı liste neye göre belirlendi?

 

2020 Olimpiyat Oyunları’na ev sahipliği yapacak kentin belirleneceği Arjantin’in Başkenti Buenos Aires’e özel uçak ile giden heyet listesinde kimler vardır ve bu liste neye göre belirlenmiştir diye soran Türkkan, Bakan Kılıç’tan uçakta yer alan siyasetçilerin yanı sıra akrabalar, bürokratlar ve gazetecilerin kimler olduğunu açıklamasını istedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —