Uçaklara gece sistemi

Uçaklara gece sistemi

AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Cengiz Topel Havaalanı’na gece de uçakların inişini sağlayacak sistemin montajıyla ilgili çalışmaların yapıldığını belirtti, “Bir süre sonra artık gece de İzmit’e uçaklar inebilecek, kalkabilecek” dedi.

AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Cengiz Topel Havaalanı’na gece de uçakların inişini sağlayacak sistemin montajıyla ilgili çalışmaların yapıldığını belirtti, “Bir süre sonra artık gece de İzmit’e uçaklar inebilecek, kalkabilecek” dedi.

 

 

DOLULUK SEVİNDİRİCİ

 

AKP Milletvekili Fikri Işık, Cengiz Topel Havaalanı’ndan şimdilik sadece Trabzon’a yapılan seferlerin, önümüzdeki süreçte farklı yerlere de yapılacağını aktardı. Işık, “Erzurum, Van, Diyarbakır, Antalya ve Dalaman’a da uçuş olacak. Uçakların doluluk oranı, herkes için memnuniyet verici. Yaz döneminde Antalya, Dalaman gibi yerlere de ilimizden dolu uçakların gideceğine inanıyorum” dedi.

 

 

EĞİTİM YATIRIMLARI

 

İzmit’te yeni okul yapımlarının sürdüğünü belirten Işık, “Atatürk, Fevzi Çakmak, Turgut Özal(M. Ali Paşa) okulları bölgenin sıkıntısını çözecek. Cephanelik’teki bölgeye yapılacak eğitim kompleksi, Gültepe, Zafer İÖO. da tamamlanınca,. İzmit merkezde sıkıntı kalmayacak” dedi. Işık, Gebze Üniversitesi ile ilgili çalışmaların sürdüğünü de belirtti, “GYTE yetkilileri ile görüştü. Gebze’de sivil toplum örgütleri., yöneticilerle toplantılar yapılıyor. Geniş kesimin görüşünü alıyoruz. Bu tamamlanınca, YÖK Başkanı ile görüşüp kanun taslağını meclise sunacağız. Biz, Hurşit Güneş gibi aceleci davranmıyoruz” dedi.

 

 

“HERKES FEDEKARLIK YAPTI”

 

AKP kongrelerini de değerlendiren, “uzlaşma” yöntemiyle sıkıntıların aşıldığını belirten Fikri Işık, şunları söyledi: “Uzlaşmayla, İzmit’te güzel bir kongre oldu. Uzlaşma, herkesin fedakarlık yaptığı bir oluşum biçimi. Kongrelerde sıkıntı görülmüyor. İl başkanı da, son derece ılımlı, dengeli davranıyor. Bu süreci iyi idare ediyor. CHP’ye de kongre yapmayı öğreteceğiz”

 

 



Almanya’da müslümanlara yönelik öfke için dezenformasyon yapıldığı ortaya çıktı

İngiltere Genelkurmay Başkanı Knighton: "Daha güçlü, daha ölümcül bir NATO’ya liderlik etmeliyiz"

Diyarbakırlı öğrenciler atık malzemelerden robot yaptı

Memurun dikkati 20 milyonluk dolandırıcılığı engelledi

Bacadan çıkan simsiyah duman vatandaşı tedirgin etti

DİKA Yönetim Kurulu Şırnak’ta toplandı

Terme’de toplu ulaşımda SAMKART dönemi başladı

Samsun’un zirveleri beyaza büründü

Kastamonu’da kar yağışı ilçeleri beyaza bürüdü

Meram’da aileler kortta buluşuyor

Bursa’da 9. Başkanlık Kupası Personel Futbol Turnuvası’nda şampiyonlar belli oldu

Ağrı’da çocuklar karın tadını çıkardı

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım

Ordu’da aranan 53 şüpheli yakalandı

İstanbul’da Kazak edebiyatı rüzgarı esti

MIDVOLGA-2 hava muhalefetinden dolayı teknik kontrol sürecini bekliyor

Genel Başkan Özel, Durbay ailesiyle beraber taziyeleri kabul etti

Şırnak’ta seyir halindeki tır alevlere teslim oldu

Tatvan’da kar yağışı

Başkan Sandıkçı: "Eğitimin her aşamasında öğrencilerin yanındayız"

Prof. Dr. Erol: "Beyin tümörleri her yaşta görülebiliyor"

Türk Telekom CDP’de ’A’ skoru ile küresel çevre liderleri arasında yer aldı

Başkan Taşkın, Eski Malatya muhtarlarıyla buluştu

Büyükşehir personellerine hizmet içi eğitimi düzenledi

Hafif ticari araç kamyona çarptı: 2 yaralı

Sincan Belediyesi kreşlerinde yerli malı haftası heyecanı

Bisiklet yüklü kamyonda çıkan yangının sebebi araştırılıyor

Yozgat’ta çiçekler kar altında kaldı

Kula’da Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı

Yozgat’ta tarihi objeler yakalandı

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.