Tarih: 28.12.2011 09:57

TURSEFF MARKA ile büyüyecek

Facebook Twitter Linked-in

MARKA'da gerçekleştirilen protokol imza törenine ajans Genel Sekreteri Erkan Ayan, TURSEFF Pazarlama Sorumlusu Burak Kartal ve TURSEFF'de görevli mühendiSler katıldı.

 

"BU KREDİ ÇOK ÖNEMLİ"

İmzalanan protokol ile Doğu Marmara Bölgesi'nde enerji verimliliğinin artırılması ve yenilenebilir enerjinin teşvik edilmesi için kredinin MARKA öncülüğünde bölgede tanıtılması hedefleniyor. Genel Sekreter Erkan Ayan MARKA olarak Türkiye'nin gelişmesi için temiz enerji kullanımını önemsediklerini belirterek, "Bu işbirliğini yapmamızdaki amaç bu kredinin bölgemizde daha çok kullanılmasını sağlamaktır" dedi.

 

"HER TÜRLÜ FİRMAYA HİZMET VERİYORUZ"

TURSEFF yetkilisi Burak Kartal ise, " TURSEFF Avrupa İmark Kalkınma Bankası'nın bir programı. TURSEFF bir kredi programı. Kredi alanlara teknik mühendislik desteği de veriyoruz. MARKA kalkınma ajansları arasında en aktif olanlarından biri. Küçük büyük her türlü firmaya hizmet veriyoruz. MARKA ile bu bölgede gücümüze güç katacağımızı umuyorum" diye konuştu. TURSEFF kredilerine vatandaşlar beş ayrı banka üzerinden başvurabiliyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —