Tarih: 20.03.2012 09:31

Türkülerle Anadolu rüzgârı esti!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür Sanat ve Konservatuar Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ‘Yörelerimiz ve Türkülerimiz’ konulu Türk Halk Müziği Konseri hafta sonuna renk kattı. Konservatuar öğretim görevlisi Sena Özbinar’ın solist olarak yer aldığı konserde Anadolu rüzgârı esti. Konseri izlemeye gelen vatandaşlar coşkulu türkülere oynayarak eşlik etti.

 

 

KATILIM YOĞUNDU

 

 

Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konsere Kültür Sanat ve Konservatuar Şube Müdürü İsmail Civelek, Gençlik Spor Müdürü Mehmet Kesen, Başkan Danışmanı Nermin Tol ve vatandaşlar katıldı.

 

 

OYUNLARIYLA EŞLİK ETTİLER

 

 

Konserde, Konservatuar öğretim görevlisi Sena Özbinar, Türkiye’nin çeşitli yörelerine ait 17 türkü seslendirdi. Türkülerin seslendirilmesi sırasında halk oyunları ekipleri solist Özbinar’a eşlik etti. Konseri izlemeye gelen vatandaşlar da coşkulu türkülere oyunlarıyla katıldı. Büyük başarı ile türküleri seslendiren Özbinar’ın performansı ise büyük beğeni gördü. Konserde Özbinar’ın babası Göksel Özbinar da ‘Ahu gözlerini sevdiğim dilber’ ile ‘Niğde Bağları’ adlı iki türkü seslendirdi.

 

 

TEŞEKKÜR ÇİÇEĞİ VERDİLER

 

 

Konserin sonunda Başkan Danışmanı Nermin Tol, solist Sena Özbinar’a, Kültür Sanat ve Konservatuar Şube Müdür İsmail Civelek ve Gençlik Spor Müdürü Mehmet Kesen de Özbinar’ın babası Göksel Özbinar’a çiçek vererek teşekkür etti.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —