Tarih: 30.04.2012 12:39

Türkmen kadına korkunç saldırı!

Facebook Twitter Linked-in

İl Jandarma Komutanlığı, Derince İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan Çenedağ bölgesinde geçtiğimiz günlerde bir kadının darp edildiği ve çıplak vaziyette dolaştığı ihbarını aldı. 

 

Olay yerine gönderilen devriye ekipleri; Çenedağı bölgesinde bir bayanın darp edilip, kıyafetlerinin çıkartılarak yol kenarına atıldığını tespit etti. 

 

Olayla ilgili yapılan araştırmada, darp edilen bayanın Türkmenistan uyruklu Z.Y isimli bayan olduğu, Yalova ilinde yaşadığı, erkek arkadaşıyla birlikte Kocaeli iline geldiği esnada Karamürsel İlçesinde (3) şahıs tarafından kaçırıldığı, daha sonra Çenedağı bölgesini getirilerek darp edildiği, üzerindeki değerli eşyaların alındığı ve kıyafetleri çıkarılarak ormanlık alana atıldığı belirlendi.

 

 İl Jandarma Komutanlığı tarafından özel oluşturulan ekiplerin; Kocaeli ve Yalova İllerini kapsayan çalışmaları neticesinde; olaya karışan M.Y., M.Ç. ve İ.Ü. isimli şüpheliler  yakalanarak 27 Nisan 2012 günü adli makamların bilgisi dahilinde gözaltına  aldı. 

 

M.Y. ve İ.Ü isimli şüpheliler 28 Nisan 2012 günü çıkarıldıkları Mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu, M.Ç. isimli şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —