Tarih: 16.06.2012 16:20

Türkkan: "Nuh Çimento tehdit etti"

Facebook Twitter Linked-in

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Gebze bölge teşkilatlarıyla bir araya geldiği programda Dilovası'nda geçtiğimiz Kurban Bayram'ında ortaya çıkan beyaz kabusun sorumlusunun Nuh Beton Çimento Fabrikası olduğunu açıkladı. MHP'li Vekil, gündeme ilişkin değerlendirmeler yaptığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

 

Türkkan, “Ben de sanayi adamıyım. Sanayiler kapatılsın demiyorum ama insan sağlığını tehlikeye sokacak sanayilere göz göre göre izin veremem. Bana gelen bir şikayette bir fabrikanın insan sağlığını tehlikeye attığını öğrendim. Bu fabrika yetkililerini aradım ve bilgi verdim. Bu durumu Meclis'e taşıyacağımı bildirdim.

 

 

"MHP'Lİ İŞÇİLERİ ÇIKARTIRIM"

 

 

Bana ‘Biz de MHP'li bütün işçileri çıkarırım' dedi. Ben de bu tehlikeyi önerge olarak sundum. Bir nevi tehdit unsuruyla karşılaştım. Önergemden sonra araştırma başlatıldığını duydum. Daha sonra valilikten bu fabrikaya yüklü miktarda ceza kesildi. Rapordaki rakamlarla bu tehlike ortaya çıktı” dedi. 

 

Basın mensuplarının soruları üzerine bu fabrikayı açıklayan Türkkan, hem tehdit unsuruyla karşılaştığı hem de beyaz kabus olayında sorumlu olan bu fabrikanın Nuh Beton Çimento Fabrikası olduğunu söyledi. Türkkan'ın konuyla ilgili pazartesi günü Gebze'de basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —