google-site-verification=qgTBD-0KpgDshaA2oyZircLxgm9QstzRm3JjAEtcVr4

  • BIST 100

    15801,42%0,81
  • DOLAR

    43,35% 0,23
  • EURO

    50,95% 0,05
  • GRAM ALTIN

    6885,44% 0,71
  • Ç. ALTIN

    11199,58% 2,34

Türkiye’nin Yıldızları Salihli’de parladı: Hentbolda şampiyon Beşiktaş!

Türkiye’nin Yıldızları Salihli’de parladı: Hentbolda şampiyon Beşiktaş!

SPOR 23.01.2026 19:06:44 0
Türkiye’nin Yıldızları Salihli’de parladı: Hentbolda şampiyon Beşiktaş!
Manisa’nın Salihli ilçesinde düzenlenen Hentbol Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon Beşiktaş oldu ve kupayı kaldırdı.
Türk hentbolunun altyapı düzeyindeki en prestijli organizasyonlarından biri olan 2025-2026 Hentbol Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası, "Türkiye’nin Yıldızları Salihli’de Parlıyor" sloganıyla Salihli’de gerçekleştirildi.
Atatürk Spor Kompleksi ile Ramiz Turan Spor Kompleksi’nde oynanan müsabakalara, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanından 27 takım katıldı.
Şampiyonada oynanan karşılaşmaların ardından Beşiktaş ile Trabzon Büyükşehir Belediyespor finale yükseldi. Ramiz Turan Spor Kompleksi’nde oynanan final maçında rakibini 50-26 mağlup eden Beşiktaş, Türkiye Şampiyonu oldu. Siyah-beyazlı yıldız hentbolcular, şampiyonluğu Salihli’deki taraftarlarıyla birlikte kutladı.
Turnuvada Trabzon Büyükşehir Belediyespor ikinci olurken, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Spor Kulübü üçüncü, Beykoz Belediyespor Kulübü ise dördüncü sırada yer aldı.
Şampiyonada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları; Salihli Kaymakamı Ali Güldoğan, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Aslan, Beşiktaş’ın eski futbolcusu ve altyapı sorumlusu Halim Okta, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Ayaz ile Salihli Belediyespor Gençlik ve Spor Müdürü Kenan Develi tarafından takdim edildi.
Kupa töreni sonrası Beşiktaş Kaptanı Arda Tiryaki, "Önceki sene talihsiz bir hatadan dolayı şampiyonluğumuz gitti. Ama bu sene tüm takım olarak iyice hazırlandık. Şampiyonluğu hak ettik" derken, Beşiktaş Hentbol Takımı Antrenörü Bülent Erkol, "Manisa’daki yetkililere teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok güzel turnuva düzenlediler. İyi bir mücadele oldu. Biz de namağlup olarak çok mutluyuz. Camiamıza armağan olsun" dedi.
Trabzon Büyükşehir Belediyespor Kaptanı Cem Ali Mert "Finale kadar maçlarımız çok güzel geçti. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bu maçta da aynı şekilde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Ama nasip bize şampiyonluk şey olmadı Beşiktaş şampiyon biz ikinci olduk bununla gurur duyuyoruz." Derken, Trabzon Büyükşehir Belediyespor Takımı Antrenörü Sinan Akça ise "Bu turnuva Manisa’ya çok yakıştı. Gelirken ilk dört hedefimiz vardı. Ama çocuklar müthiş mücadele gösterdiler. Hak ettiğimiz yere, finale geldik" dedi.
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Spor Kulübü takım kaptanı Adahan Akcam ise "Uzun bir turnuva sonucu üçüncü olarak tamamladık. Kesinlikle takım olarak çok mutluyuz ve gurur duyuyoruz. Küçük bir ülkeden geldik. Bu bizim için bir başarı çok büyük bit onur ve gurur. Salihli Belediyesi’ne ve Salihli’ye çok teşekkür ediyoruz bizi burada ağırladıkları için" diye konuştu.

Muğla’da sahte hesap üzerinden ‘devlet büyüklerine hakaret’ soruşturmasında 2 tutuklama

Galatasaray, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını tamamladı

Ağrı’da yolu kapalı köydeki hasta paletli ambulansla hastaneye ulaştırıldı

Samsunspor’dan sakatlık bilgilendirmesi

Vali Şahin: "COP31, Antalya’ya çok önemli katkılar sağlayacak"

İzmir’de mezarlıkta poşet içerisinden binlerce uyuşturucu hap çıktı

Gazipaşa’da mahalle konağında yangın korkuttu

Bakan Tekin’den CHP ve İBB’ye kreş tepkisi: "CHP mensupları ’erkekseniz gelin kapatın’ diye hukuk devletiyle asla bağdaşmayacak cümleler kurdular"

Ağrı’da Muay Thai Doğu Anadolu Bölge Şampiyonası başladı

Erzurum-Artvin karayolunda tipi etkili oldu, 6 araç kaza yaptı

Menteşe’de sanayiden hurda çalan hırsızlık şüphelileri Balıkesir’de yakalandı

İzmir’de saplantılı eski sevgili cinayeti: Adresini değiştirdi yine kurtulamadı

Gercüş’te kar nedeniyle kapanan yolda mahsur kalan ambulans kurtarıldı

Akçadağ’da kar nedeniyle yoldan çıkan iş makinesi kurtarıldı

Yüksekova’da olumsuz hava şartları ulaşımı etkiledi

BBBUS hattı Havaist’e devredildi: CHP’li milletvekillerinden ortak açıklama

Yalıkavakspor, Üsküdar Belediyespor maçı öncesi İstanbul’da son antrenmanını yaptı

Kahramanmaraş’ta yolda mahsur kalan vatandaşlara jandarmadan yardım

Çiftçilere 1 milyar 623 milyon lira tarımsal destek ödemesi yapıldı

Kocaeli’de 200 yıllık ’imece’ geleneği: 5. Kaz Bayramı kutlandı

Manisa’da narkotik operasyonu: 4 tutuklama

Başkan Akın öğrencileri unutmadı, yarıyıl etkinlikleri yüzleri güldürdü

TBMM, İmralı görüşmesinin tutanaklarını yayımlandı

Malatya’da kapalı 116 mahalle yolu ulaşıma açıldı

İspanya, Trump’ın Barış Kurulu davetini reddetti

Uzungöl’de Kış Festivali başladı

Ordu’da seyir halindeki kamyonet çıkan yangında küle döndü

Genelkurmay Başkanı Bayraktaroğlu, İngiliz, İspanyol ve İtalyan mevkidaşlarıyla bir araya geldi

Sivasspor, yoğun kar sebebiyle kapalı sahada çalıştı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Bayraktaroğlu, Gürcü ve Japon mevkidaşlarıyla görüştü

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 18 13 1 4 27 43
2.FENERBAHÇE A.Ş. 18 12 0 6 26 42
3.TRABZONSPOR A.Ş. 18 11 2 5 14 38
4.GÖZTEPE A.Ş. 18 10 3 5 14 35
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 18 9 4 5 9 32
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 18 7 6 5 10 26
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 18 6 4 8 2 26
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 18 6 6 6 -6 24
9.KOCAELİSPOR 18 6 7 5 -3 23
10.CORENDON ALANYASPOR 18 4 5 9 0 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 18 5 9 4 -3 19
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 18 4 8 6 -6 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 18 4 8 6 -8 18
14.KASIMPAŞA A.Ş. 18 3 8 7 -10 16
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 18 4 10 4 -15 16
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 18 2 7 9 -18 15
17.İKAS EYÜPSPOR 18 3 10 5 -14 14
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 18 2 13 3 -19 9

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.