Tarih: 12.11.2011 13:54

Türkiye'nin ilk Koç'luk Zirvesi başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Koçluk Platformu Derneği (KPD) tarafından bu yıl ilki düzenlenecek Koçluk Zirvesine yurt dışından ve yurt içinden alanında duayen isimler katılacak.

 

 

 

"Kelebek Etkisi" ana temasıyla toplanacak zirvede Uluslararası Koçluk Birliği (Association for Coaching) Global Ceo'su Katherine Tulpa, Türkiye'deki koçluk derneklerinin yöneticileri, global ve yerel şirketlerin İnsan Kaynakları yöneticileri ve danışmanları ile profesyonel koçlar bir araya gelecek. 3 Aralık 2011 tarihinde İstanbul Ramada Plaza Otel'de düzenlenecek zirvede Türkiye'deki koçluk algısı araştırma sonuçları da paylaşılacak ve mesleğinin geleceği tartışılacak.

 

 

 

Zirvede kendi alanlarında Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen isimlerinin konuşmacı olarak yer alacağı bilgisini veren KPD Başkanı Çağlar Çabuk şunları ekledi: "Türkiye'de koçluk mesleğinin bireysel ve kurumsal anlamda sağladığı fayda her geçen gün daha fazla anlaşılıyor. Koç, bireyin içindeki cevherleri görmesine ve harekete geçmesine destek olur. Özellikle İnsan Kaynakları yönetiminde koçluk giderek daha yaygın ve etkin şekilde kullanılıyor. Kurumlar, çalışanın motivasyonunu ve performansını artırmada koçluğun olumlu etkilerinden yararlanıyor."

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —