Tarih: 21.03.2012 14:31

Türkiye'de bir ilk Ayvalık'ta gerçekleşti!

Facebook Twitter Linked-in

Ayvalık ilçesi, Balıkesir İl Temsilciliği 2012 Faaliyet Programında bulunan ve Şehitler Haftası anısına yapılan 3.Geleneksel İller Arası Minik Takımlar Tekvando Şampiyonası’na ev sahipliği yaptı. Önceki gün, Ayvalık Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğünün katkılarıyla ve sponsorların maddi destekleri ile gerçekleşen şampiyonaya 8 kulüpten toplam 17 takım mücadele etti. Türkiye’de bu kapsamda bir ilk olan şampiyonanın tam anlamıyla kusursuz bir organizasyonla gerçekleştiği gözlenirken, karşılaşmalarda sporcular takımlarını bir üst tura çıkarabilmek için büyük gösterdikleri gayretler izleyenlerden tam not aldı. 

 

 

Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant, Ayvalık Garnizon Komutanı Mehmet Canlı ve Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Cimli’nin de hazır bulunduğu şampiyonada 11 hakemin görev yaptığı gözlendi. Ayvalık’tan 4 takım ve 15 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada Ayvalık gurubu Bayanlarda 2.lik kupası, 4 gümüş madalya, genel klasmanda da 3. lük kupasının sahibi olmayı başardı. 

 

 

 

Şehitler haftası olması nedeniyle düzenlenen ve duygusal anların da yaşandığı Ayvalık’taki şampiyonaya katılan hakem ve sporculara Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant ve Garnizon Komutanı Mehmet Canlı tarafından çeşitli armağanlar verildi. Şampiyonanın finalinde Ayvalıklı tekvandocuların mini gösterisi ise izleyenlerce ayakta alkışlandı. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —