Tarih: 20.08.2019 09:07

Türkiye ve dünya gündemi

Facebook Twitter Linked-in

1- Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bodrum'un kıyı ve koylarında incelemelerde bulunacak. 

2- CHP Genel Başkan Yardımcıları Ünal Çeviköz ile Faik Öztrak parti genel merkezinde ayrı ayrı basın toplantısı düzenleyecek.

3- TÜİK, temmuz ayı konut satış istatistiklerini açıklayacak.

4- Hazine ve Maliye Bakanlığınca 2 yıl vadeli kira sertifikasının doğrudan satışı yapılacak, 5 yıl vadeli tahvil ihalesi düzenlenecek.

5- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, El Salvadorlu mevkidaşı Alexandra Hill ile ortak basın toplantısı yapacak.

6- Suriye'de Beşşar Esed rejimi ve destekçilerinin İdlib gerginliği azaltma bölgesine yönelik saldırıları ve diğer gelişmeler takip ediliyor.

7- Trafik kazasında vefat eden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun için Galatasaray Lisesi'nde tören düzenlenecek. 

- Dursun'un cenazesi Sultanahmet Camisi'nde ikindi vakti kılınacak namazın ardından Kocaeli Hereke'deki aile kabristanında defnedilecek. 

8- İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır, Mardin ve Van Büyükşehir Belediye Başkanlarının görevden uzaklaştırılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor. 

9- Bölücü terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonlarla ilgili gelişmeler takip ediliyor. 

10- Hükümetin, 5. Dönem Toplu Sözleşmesi kapsamında memur ve memur emeklisi için yeni zam teklifinin ardından gelişmeler izleniyor. 

11- İzmir'in Karabağlar ilçesinde başlayıp Menderes ve Seferihisar ilçelerindeki ormanlık alanlara sıçrayan yangını söndürme çalışmaları takip ediliyor. 

12- UEFA Şampiyonlar Ligi play-off eleme turunda ilk maçlar başlayacak. 

13- Atletizmde Turkcell Süper Lig final kademesi yarışmaları Bursa'da başlayacak. 

AA




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —