Tarih: 28.11.2011 14:20

Türk Telekom 4 bin kişiyi tatlıya bağlandı

Facebook Twitter Linked-in

 İlki 2010 yılının Mayıs ayında başlanan kampanya 2011 yılının Ağustos ayında bir kez daha başlatıldı. Kurban Bayramı’nda bitirilmesi düşünülen kampanya yoğun talep olduğunu için yılsonuna kadar bir kez daha uzatıldı.

 

 

Bu yıl ikinci defa başlatılan “Yeniden Tatlıya Bağlayalım” kampanyasından 31 Mart 2011 tarihinden önce sözleşmeleri borçlarından dolayı iptal edilen müşterileri kapsıyor. Dosyaları 31 Mart tarihinden sonra kapana müşteriler ise kampanyadan yararlanamıyor. Kampanya hakkında bilgi veren Türk Telekom Kocaeli Hukuk Sorumlusu Av. Özlem Semiha Özyürek, Kocaeli’de 43 bin 299 kişinin kampanya kapsamında olduğunu söyledi.

 

 

43 bin 299 kişiden 15 bin dosyanın Marmara Depremi’nde kaldığını söyleyen Özyürek, kampanya dahilinde 4 bin 984 dosyanın kapandığını söyledi. Deprem zamanından kalan dosyalara ulaşılmakta güçlük çekildiğini belirten Özyürek, “Müşterilere telefonla mesajla, birebir aranarak ve mektup yoluyla ulaşıyoruz. Bu şekilde dosyaları iptal olan kişilere ulaşarak onları bilgilendiriyoruz” diye konuştu.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —