Türk Eğitim­ Sen terörü lanetledi

Türk Eğitim­ Sen terörü lanetledi

Gebze Teknik Üniversitesi son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle Türk Eğitim­Sen tarafından basın açıklaması yapıldı.

Açıklamada, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunun üstesinden gelecektir. Türk Devleti bu saldırıları göğüsleyip ezecek, Türk milleti de üzerinde oynanan bu oyunları bozacak güçtedir. Türk devleti kimseye diz çökmeyecek, diz çöktürmeye de kimsenin gücü yetmeyecektir" ifadeleri kullanıldı.

GTÜ’de son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle Türk Eğitim­Sen tarafından basın açıklaması yapıldı, yapılan açıklamada Türk Eğitim­Sen Kocaeli 2 No’lu Şube Başkanı Mustafa Kılıç şu ifadelere yer verdi; "Son günlerde, insanlıktan nasibini almamış, eli kanlı alçakların kahpece
planladıkları eylemler büyük bir artış gösterdi. Neredeyse her gün, bir yerlerde bombalar patlıyor; neredeyse her gün bir ocağa ateş düşüyor; bu ateş, yurdun dört bir yanına yayılıyor.

MUSİBET YILI OLDU
2016 bize bela ve musibet yılı oldu. 15 Temmuz hain darbe girişimini de dâhil edersek, 22 bombalı terörist eylemde 297+240 (537) şehit ve binlerce yaralımız var. En son bir hafta arayla İstanbul ve Kayseri’de 37 polis,15 asker ve 7 sivil vatandaşımız şehit olmuş, 150’den fazla
asker, polis ve sivil vatandaşımız da yaralanmıştır.

ÜLKEMİZE AÇILAN SAVAŞ
Polisimiz vatandaşı, askerimiz de vatanı korur. Gözbebeklerimiz olan asker ve polisimize peş peşe yapılan bu saldırılar asıl kastın Yüce Türk Devleti ve Kutlu Türk Milleti’nin olduğunu açıkça göstermektedir. Sorun basit bir terör sorunu değil, Türk Milletinin ve Türk devletinin beka
sorunudur. Bunlar birer terörist eylem değil, maşalar ve taşeronlar yoluyla Türkiye’ye açılmış bir savaştır. Milli Mücadele döneminde bile girilemeyen Anadolu’nun kalbi Kayserimizde ha canlı bomba patlatmışınız ha bomba atmışınız.

DAHA ÇOK KENETLENECEĞİZ
Türkiye’yi teslim alarak yıkmak, yok etmek isteyen katiller ve destekçileri, Türkiye’ye diz çöktürmek isteyen hain eylemlerine belki de yenilerini ekleyeceklerdir. Yapılan bu terörist eylemlerle; Türk Milleti ayrıştırılarak bir iç savaş ortamı yaratılmak istenilmektedir. Ancak tüm bu yaşananlar Türk Milletinin ayrışmasını bırakın, birbirine daha da fazla kenetlenmesine sebep olacaktır. Dünyanın efendilerinin taşeronluğunu yapan hangi terör örgütü olursa olsun, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunun üstesinden gelecektir. Türk Devleti bu saldırıları göğüsleyip ezecek, Türk Milleti de üzerinde oynanan bu oyunları bozacak güçtedir. Türk Devleti kimseye diz çökmeyecek, diz çöktürmeye de kimsenin gücü yetmeyecektir.

UNUTTURMAYACAĞIZ
Biz Türk Eğitim­Sen’liler 'Öncelikli İlkesi Önce Ülkesi' anlayışıyla hareket eden yüzde yüz milli bir sivil toplum kuruluşu olarak ve kurulduğu günden bugüne gerek akademik, gerek idari personeli ve gerekse öğrencileriyle vatan ve millet sevdalılarının yuvası olan Gebze Teknik Üniversitesi olarak diyoruz ki; Bizler; asla baş eğmeyecek, diz çökmeyeceğiz. Bizler; şehit evlatlarının gözyaşlarının sel olduğu bir ülke olmaya alışmayacağız. Bizler; suskunların ülkesi olmaya alışmayacak, bugünlerde susanlardan da hesap soracağız. Bizler; bu toprakları bizlere vatan yapan ve vatanımız olarak kalması için hayatlarından vazgeçen şehitlerimizi ve gazilerimizi unutmayacağız unutturmayacağız."



Mudanya Yazaki işçilerinden MESS’in düşük zam teklifine çatal-kaşıklı protesto

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü

Demre’de coğrafi işaret başvurusu yapılan ürünler festivalde tanıtıldı

Bodrum’da kaçak göçmen çetesi çökertildi: 3 tutuklama

Bağcılar’da iş yerine silahlı saldırı

Trump: "Ukrayna zaman harcadıkça Rusya fikrini değiştiriyor"

UEFA Konferans Ligi: Mainz 05: 0 - Samsunspor: 0 (Maç devam ediyor)

Bu yıl ıhlamur değer kazandı

Siirt’te 3 buçuk ayda 54 büyükbaş hayvanı telef olan besicinin zararı 8 milyon lirayı buldu

BM Güvenlik Konseyi, ’ABD-Venezuela gerilimi’ gündemiyle 23 Aralık’ta acil toplantı kararı aldı

Milyonlarca liralık "sahte gönül ilişkisi" oyununu jandarma bozdu

Açık unutulan tüp paniğe sebep oldu

Cemevinde korku dolu anlar: Elektrik panosu patladı

Ahmed Kutucu bu sezon ilk golünü attı

Galatasaray, Türkiye Kupası’na galibiyetle başladı

Galatasaray kupada Başakşehir’i ilk kez yendi

Yaylada mahsur kalan vatandaşların belediye ekipleri kurtardı

Yalova’da minibüs park edildiği sırada alevlere teslim oldu

Ziraat Türkiye Kupası: Galatasaray: 1 - RAMS Başakşehir: 0 (Maç sonucu)

Bakan Yerlikaya: "5-6 yıl içinde Konya’nın 10 milyar dolar ihracat rakamına ulaşacağına inanıyorum"

Trafikteki yumruklu saldırı: Şüpheli olay tarihinde tutuklandı

Bakan Yumaklı: "Mesele sadece hayatımızı daha iyi idame ettirmek değil, gelecek kuşaklara daha iyi bir dünya bırakma meselesi"

Ziraat Türkiye Kupası: Galatasaray: 1 - RAMS Başakşehir: 0 (İlk yarı)

Bakan Bolat: "Enflasyonda son 48 ayın en düşük rakamlarına geldik"

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a desteklerinden dolayı plaket

Edirne’de dairede çıkan yangın çatıya sıçradı

ABD’de havaalanına iniş yapan özel jet düştü

İYTE Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bilim Kurulu üyeliğine seçildi

Kayseri’de masa sandalye atölyesinde yangın

NATO Genel Sekreteri Rutte: "ABD, Macaristan, Slovakya; Ukrayna’nın NATO’ya girişini engelleyen ülkeler"

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.