• BIST 100

    14183,03%0,27
  • DOLAR

    42,73% 0,04
  • EURO

    50,22% 0,07
  • GRAM ALTIN

    5936,00% -0,44
  • Ç. ALTIN

    9581,68% -0,25

Türel, seçilmiş başkanı oldu

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Saadet Partisi Dilovası 1. Olağan Kongresi’nde mevcut ilçe başkanı Mustafa Türel seçilmiş ilçe başkanı oldu.

POLİTİKA 27.04.2016 11:06:00 0
Türel, seçilmiş başkanı oldu

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın’ın konuşmacı olarak katıldığı kongrede Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sinan Ejderdoğlu, SP Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, SP Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, SP Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, SP Kandıra İlçe Başkanı Ramazan Aslan, il ve ilçe yöneticileri, delegeler, partililer ve mahalle muhtarları hazır bulundu. 

TÜREL: MİLLİ GÖRÜŞÜ TEMSİL EDECEĞİZ
Divan’ın seçilmesi ile başlayan Kongre’de Divan Başkanlığına İbrahim İlhan seçilirken, katip üyeliklere ise Süleyman Sever, Necati Korkmaz, Selim Çetinkaya ve Yusuf Aksu seçildi. İlk olarak söz alan Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Mustafa Türel, ilk defa gerçekleştirecekleri kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyerek, "İslam dünyasının içinde bulunduğu durum milli görüşün önemini bir kez daha gösteriyor. Milli görüşün ilçemizde en büyük şekilde temsil edileceğiz" ifadelerini kullandı. 

EJDEROĞLU: ÖNCELİĞİMİZ DİLOVASI
Saadet Partisi’nin Dilovası’nda başarılı bir seçim dönemi geçirdiğini ve bunun alınan oylar ile de ortaya konduğunu ifade eden Saadet Partisi (SP) Kocaeli İl Başkanı Ejderoğlu, "Büyük zorluklara rağmen en güzel çalışmalar yaptık. Saadet Partisi büyük Osmanlının taşıdığını değerleri ve sorumluluğu bugün taşıyan yegâne unsurdur. Türkiye tarihten gelen bir sorumluluğu var. Dilovası katma değer bakımından ülke birincisi. Buradaki insanlar bu katma değerin olduğu ilçede yaşıyorlar. Bugün manen güçlü olmadığımız içi madden de kendimizi güçlü hissetmiyoruz. Biz dünyadaki bütün insanlıkla dünyanın saadetini istiyoruz. Saadet Partisi’nde bulunmak geleceğe sahip çıkmak demektir. Yeni seçilecek olan arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Önümüzdeki yerel seçimde Dilovası’nda iktidar olmak için yönetim kadromuzla ve siz değerli dava kardeşlerimizin çalışmalarını ile bunu gerçekleştireceğiz" dedi.
 
AYDIN: TERÖRÜ BİTİRMEK İNCİRLİK’İ KAPATMAKTAN GEÇER
Saadet Partisi gücünü cebinden değil, seçim sonuçlarından değil imanından aldığını ifade eden Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, "Bizler ibadet aşkı ile bu çalışmaları yapıyoruz. Bu çalışmaları yaptığınızdan dolayı her birinizi tebrik ediyorum. İnsanımızın insanca ve insan onuruna yakışması için çalışıyoruz. Ancak Türkiye’de öyle bir sistem var ki kim gelirse gelsin değişmiyor. Saadet Partisi çözümün tek adresidir. Saadet Partisi ülkemizde yaşana herkesin iyiliğini için çalışıyor. Doğu ve güneydoğu kan ağlıyor. Can güvenliği yok. Her tarafta bombalar patlıyor. Kimsenin can güvenliği yok. Türkiye’de nasıl bir düzen var ki bir genç büyüdüğünde polise ve askere kurşun sıkıyor. Siz güvenlikçi politikaları terörle mücadele sanıyorlar. Terörü bitirmek için ilk iş İncirlik’i kapatmak gerekir. Bu yaşananlar bir sonuçtu. Sorunun kaynağını konuşan başka parti yok. Dilovası en fazla katma değer veren ilçe olmasına rağmen üretimden gelen pay o kadar değil. Osmangazi Köprüsü’nü açacaklar fiyatını 35 dolar olarak belirleniyor. Böyle olunca vatandaş köprüden geçemeyecek. Biz Türkiye’nin teminatıyız. Bundan sonrada herkesi bir olarak görüp. Önümüzdeki seçimde meclise gireceğiz. Herkesin Saadet Partisi’ne ihtiyacı var. 2019 seçimleri köprüden önceki son çıkış olabilir" diye konuştu. Tek liste ile gidilen kongre de mevcut başkan Mustafa Türel delegelerin oyları ile başkanlığa seçildi. 

Kars’ın "Yerli Penguenleri" görev başında

Antalya’da beyin ölümü gerçekleşen 71 yaşındaki hastanın karaciğeri bağışlandı

Türkiye karavan sektöründe yeni dönem: 2035 yol haritası hazırlanıyor

Bursa’da minibüs yangını: BUSKİ Ekipleri yangının büyümesini önledi

Medeniyetler beşiği Harput’ta bahar havası

Bursa’nın asırlık lezzetlerine Osmangazi’de yolculuk yaptılar

MATSO’nun yeni hizmet binası için arsa protokolü

Beşiktaş ile Çaykur Rizespor 47. randevuda

Mersin’de Türk Sanat Müziği ‘Fasl-ı Konser’le buluştu

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde

Zeytinburnu’nda çatısı çöken bina havadan görüntülendi

Nilüfer Belediyespor, Beykoz deplasmanından zaferle döndü

İki ülke sınırında balık avı

Kahverengi kokarca kışlak mücadelesi sürüyor

Yuvasına kavuşan depremzede vatandaş, "Bakanımız Murat Kurum gibi şantiye şefine can kurban"

Palandöken’de sezona "merhaba" diyerek yeni sezon açılışı yapıldı

Şırnak’ta engellilere yardım eli

Bilecik’te 2 aydır süren içme suyu krizi çözüldü

MediaMarkt yılın son mağazasını Antalya’da açtı

Bilecik’te genç basketbolculardan il birinciliği

Bilecik köy yollarında asfalt mesaisi

Cizre’de açıköğretim sınavları öncesi koordinasyon toplantısı

Bilecik’te karate spor okullarında yoğun tempo

Ceza yiyen sürücüler tepki göserdi: "Haftada 3 gün ceza yiyoruz"

Kocaeli’de kayıp eşyalar "Alo 153" ile sahiplerini bekliyor

Vali Çiçek’ten Yahyalı ziyareti

Yol kontrolünde 930 paket kaçak sigara ele geçirildi

Jandarmadan tarihi eser kaçakçılarına operasyon

Şehit yakınları ve gaziler için Ebru Sanatı kursu

Rektör Prof. Dr. Alcı: "Üniversitemizin hedefleri için el ele gönül gönüle yekvücut olacağız"

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 16 12 1 3 24 39
2.FENERBAHÇE A.Ş. 16 10 0 6 22 36
3.TRABZONSPOR A.Ş. 16 10 1 5 14 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 16 8 3 5 10 29
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 16 7 4 5 7 26
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 16 6 3 7 4 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 16 6 5 5 -2 23
8.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 16 5 6 5 5 20
9.KOCAELİSPOR 16 5 6 5 -3 20
10.CORENDON ALANYASPOR 16 3 4 9 -1 18
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 16 4 6 6 -3 18
12.TÜMOSAN KONYASPOR 16 4 8 4 -8 16
13.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 16 3 7 6 -7 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 16 4 9 3 -14 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 16 2 6 8 -17 14
17.İKAS EYÜPSPOR 16 3 9 4 -11 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 16 2 11 3 -16 9

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.