Tarih: 21.07.2012 10:20

TÜMSİAD Ramazan'da fakirleri sevindirecek!

Facebook Twitter Linked-in

 

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Kocaeli Şubesi, içinde bulunduğumuz Ramazan ayında, yardıma muhtaç insanları sevindirmek ve bir nebzede olsa bütçelerine katkı sağlamak için fakir ve yardıma muhtaç ailelere erzak yardımında bulunuyor. Yardımların Beşir Derneği aracılığıyla yapıldığını ifade eden TÜMSİAD Kocaeli Şube Başkanı Erdoğan Yılmaz, ‘Yapılan yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine, gideceğini söyledi.

 

KOLİLERDE NELER VAR?

 

Yılmaz, ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen ailelerin Ramazan Ayı’nı daha rahat şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla sosyal yardımlara hız verildiğini belirtip, ‘Piyasa değeri yaklaşık 60 TL değerindeki kolilerin içerisinde; Sıvı yağ, domates salçası, makarna, hazır çorba, tuz, pirinç fasulye pilavlık bulgur, Kırmızı mercimek, un, toz şeker, tahin telva, çay, zeytin, çiçek reçeli ve fındık kreması gibi 16 kalem temel gıda maddesinden oluşan ramazan yardım kolisi hazırlanırken temel ihtiyaçların esas alındı’ dedi.

 

RAMAZAN MESAJI

 

Ramazan ayının kardeşlik ve dayanışma günleri olduğuna dikkat çeken TÜMSİAD Kocaeli Şube Başkanı Yılmaz, "Dileğimiz ve duamız odur ki; bu mübarek ay, manen büyük sıkıntılar içerisinde olan insanlığın Türk-İslam dünyasının, zulüm ve soykırımdan kurtulmalarına ve kardeşlik ve barışın tesisine vesile olsun. Yine dileğimiz ve duamız odur ki tüm inananları müşterek bir düşünce ve değerlerde buluşturan Ramazan ayının barış ve hoşgörü iklimi daim olsun’ diye konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —