Tarih: 11.02.2015 11:26

TÜMSİAD Gebze şubesi kahvaltıda üyeleriyle bir araya geldi

Facebook Twitter Linked-in

TÜMSİAD Gebze Şubesi tarafından Darıca Paradise İsland Hotel’de düzenlenen kahvaltı programına TÜMSİAD Gebze Şubesi üyeleri yoğun katılım gösterdiTÜMSİAD Gebze Şubesi Başkanı Ensar Korkmaz, TÜMSİAD üyelerine hitaben bir konuşma yaptı. Başkan KORKMAZ konuşmasında, kahvaltı programı düzenlemelerinin amacının TÜMSİAD üyelerinin karşılıklı olarak bir araya gelerek tanışma ve birlikte iş yapma fırsatı bulmalarını sağlamak olduğunu belirtti.

 

Başkan Korkmaz, TÜMSİAD üyelerinin ticari faaliyetlerini kolaylaştırmak için, Genel Merkez tarafından gerçekleştirilen projeler sayesinde MNG Kargo ile başlayan ticari anlaşmaların tümcard projesiyle devam ettiğini söyledi. Başkan Ensar Korkmaz konuşmasının devamında, tümcard sayesinde üyelerinin, anlaşma kapsamında yer alan THY,Pegasus,Lukoil,Kığılı,Sarar gibi çok sayıda tanınmış marka ve büyük firmaların önemli miktarlarda indirimlerine sahip olacaklarını ayrıca, üyelerine yönelik olarak indirimlerin söz konusu olacağı yeni anlaşmaların Genel Merkez tarafından sürdürüldüğünü,  bu anlaşmaların da sonuçlandıkları zaman üyeleriyle paylaşacaklarını anlattı.

 

Kahvaltı programında KOSGEB Kobi Uzmanı Sadi Mumcu tarafından da KOSGEB genel destekleri ve hibeleri konusunda bilgilendirme sunumu yapıldı. Sunumda genel destekler kapsamı içinde, proje hazırlama kapasitesi düşük KOBİ’ler ile KOSGEB hedef kitlesine yeni dahil olmuş sektörlerdeki KOBİ’lerin de mevcut KOSGEB desteklerinden faydalanması, KOBİ’lerin kaliteli ve verimli mal ve hizmet üretmelerinin sağlanması, mevcut KOSGEB desteklerinin revize edilerek daha fazla KOBİ’nin bu desteklerden yaygın şekilde faydalanması, KOBİ’lerin rekabet güçlerini ve düzeylerini yükseltmek amacıyla genel işletme geliştirme faaliyetlerinin teşvik edilmesi, KOBİ’lerin yurt içi ve yurt dışı pazar paylarını artırmak amacıyla tanıtım ve pazarlama faaliyetlerinin geliştirilmesi anlatıldı.

 

Girişimcilik eğitimi neticesinde alınan sertifikalarla girişimcilerin yapması gerekenler ve çeşitli devlet desteklerinin ayrıntılı olarak anlatıldığı sunum, iş adamlarının sorularının yer aldığı bölümle sona erdi.Program sonunda TÜMSİAD’a yeni katılan iş adamlarına rozet takdim töreni düzenlendi. Törende, İzcopy Center firması adına Akan Kol’a, iş adamı Mustafa Sedat Özdemir’e,  Nuze Grup firması adına Kaan Yıldız’a ve Akut İnşaat firması adına Hüseyin Kutlay’a rozetleri TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz tarafından takdim edildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —