Tarih: 29.03.2014 09:55

“Tüm seçmenler oy kullanmalı!”

Facebook Twitter Linked-in

Toplantıya, İl Sekreteri Cihat Altınyuva, İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım ve İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen katıldı. İl Başkanı Yalçın Kuşkan,  Kocaeli’deki tüm seçmenleri Pazar günü oy kullanmaya davet etti. 

 

‘CHP kara propagandaya maruz kaldı’

 

Kocaeli’deki kamu görevlilerini seçim günü hassas olmaya davet eden Kuşkan, AKP tarafından dağıtıldığı iddia edilen Anti- CHP gazetesini göstererek, “İzmit ve diğer ilçelerde taraflı bir seçim süreci yaşadık. İktidardan yana seçim süreci geçirdik. Bunların nerede basıldığı bizce ve emniyetçe malum ama bir önlem alınmadı. Bunlar kara propagandanın örnekleri. Seçimin amiral gemisi olan İzmit’te CHP kara propagandaya maruz kaldı. Kent yönetimi buna sessiz kaldı. Seçimlerden sonra daha detaylı konuşacağız” dedi. 

 

‘Mitinge İzmitli hemşerilerimizi davet ettik’

 

Perşembe pazarı alanındaki mitingle ilgili konuşan Kuşkan, “Bolu’dan İstanbul’dan Kırşehir’den kimseyi davet etmedik. CHP’li ve CHP’ye oy verecek olan İzmitli hemşerilerimizi davet ettik. Biz tüm İzmitlileri kazanılması muhtemelen bir seçim öncesinde piknik havasında gerçekleşecek mitinge eşleriyle birlikte gelmesini diliyoruz. İlk büyük hedefimiz büyükşehir belediyesini almaktır. Hiçbir yapıya taviz vermeden yolumuz devam ediyoruz” açıklamasında bulundu. 

 

‘İktidar devlet gücünü kullandı’

 

Toplantıda Kuşkan’ın ardından konuşan İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, “İktidar devlet gücünü kullanıyor. Bizlere tahammülsüzler. Seçim kurulunun aldığı tüm kararları yerine getirirken AKP kesinlikle bu kuranlara uymuyor. AKP, iktidar olmanın gücünü böbürlenerek kullanıyor. Herkesin çok dikkatli olması gerekiyor. Ben Büyükşehir belediyesi dahil tüm ilçeleri alacağımıza inanıyorum. Adaylarımızı bölge insanları takdir edecek. 30 Mart’ta sandıktan sosyal demokrasi çıkacak ve kentimizin önü açılacak.

 

Tüm halkımızı mitingimize davet ediyorum” şeklinde konuştu. Bugün saat 12:00’de Perşembe Pazarı Alanı’nda gerçekleştirilecek olan mitinge İl başkanı Yalçın Kuşkan, Kocaeli Milletvekilleri Hurşit Güneş, Mehmet Hilal Kaplan, Haydar Akar, İlçe Başkanı Selman Yıldırım, İzmit Belediye Başkanı Sefa Sirmen ile il ve ilçe yöneticileri katılacak. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —