Tarih: 28.10.2020 13:26

Tulum Modelleri

Facebook Twitter Linked-in

 

Elbise gibi alışılmış parçaların yanında tulum modelleri bütün dikkati üzerine toplar durumda. Çeşit çeşit kumaşıyla ve yenilenen kesim tarzlarıyla günümüzün yıldızları arasına girdi. Günün her anında bizlere eşlik edebilmesiyle, girdiğimiz tüm kapılarda gözler üzerimizde olacak.

Sezonun En Çok Tercih Edilen Tulum Modelleri

Bel kısmına büzgü ya da kuşakla vurgu yapan tulum modelleri revaçta. Tek parça giydiğimiz için vücudumuzu şekilsiz göstermek yerine dar bel kısmıyla hatları belli ediyor. Jean kumaşının çokça kullanıldığı kesimde, beyaz, mavi tonları ve siyah en trend renkler. Yaz aylarında ise daha çok şort tulumları görüyoruz. Üst kısmında düğmelere yer veren kısa kollu şort modeller hem renk, hem de desen seçenekleriyle sokaklara neşe saçıyor.

Tulum Modellerinin Fiyatları

Sahip olmak istediğimiz onca model varken, üstümüzde duruşu kadar fiyatları da merak konusu oluyor. Şıklığı sadelikle birleştirip uygun fiyatlar ile bizlere sunan Dilvin bu sezon çok konuşulacak bir kreasyona imza atmış. Modeller kadar renk ve kumaşta da çeşitlilik sunan modellere göz atmak isterseniz https://www.dilvin.com.tr/tulum-salopet sayfayı ziyaret ederek tarzınızı taçlandıracak parçalara sahip olabilirsiniz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —