Tarih: 12.01.2012 16:44

TÜKSİAD’dan GESİAD’a önemli ziyaret!

Facebook Twitter Linked-in

TÜKSİAD Başkanı Kaşif Şahinkesen ve TÜKSİAD yönetim kurulundan, Harun Kaya,Hakkı Kuvvet,Gökhan Altıntaş ve Nihat Ayvaz, GESİAD yeni başkan Mehmet Zenginer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

 

“CAM SEKTÖRÜNDE 2. SIRADAYIZ”

 

Tebrikleri kabul eden Mehmet Zenginer “Zaten 8 yıldır GESİAD’ın başkan yardımcılığını sürdürüyordum. Şeçimlerde sağ olsun arkadaşlar  beni başkan olarak gördüler”dedi.Kaşif Şahinkesen’in  işleriniz nasıl sorusu üzerine,kendisinin bir ekonomist olduğundan bahseden Mehmet Zenginer “ İşlerimiz gayet iyi şükürler olsun ki.Cam sektöründe Şişecam’dan sonra ikinci olarak biz geliyoruz.Bizim işler biraz tekerlek ne kadar dönerse,bizim işler o kadar iyi” dedi.

 

 

BEYLİKLBAĞI’INA OKUMA SALONU

 

Kendi icraatlarından bahseden GESİAD genel sekreteri Vedat Dönmez, Beylikbağı’nda bir okuma salonu yaptırdıklarını ve halkın bundan çok memnun olduklarını,yakın zamanda da Dilovasında bir okuma salonu yaptırmayı düşündüklerini dile getirdi.İnsanın ekonomideki yerinden bahseden Mehmet Zenginer “ İnsan ekonomide en önemli kaynak,insan cevherini iyi işlemke lazım” dedi.Sık sık eğitimden bahsedilen ziyarette Tüksiad başkanı Kaşif Şahinkesen “ Okumak , okutturmak en önemli icraattır”dedi. Çay,kahve ve hoş sohbetlerin ardından toplu bir fotoğraftan sonra ziyaret son buldu. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —