Tarih: 27.02.2012 11:05

TÜKSİAD'dan akaryakıt müjdesi!

Facebook Twitter Linked-in

Tüm Karadenizli sanayici ve işadamları Derneği (TÜKSİAD) kahvaltı programlarına devam ediyor. Bu haftaki kahvaltı Dernek üyelerinden Pemyap Peyzaj ve Mimarlık Ltd. Şti.’nin sahibi Volkan Tarım tarafından Darıca Paradise İslanda Otel’de verildi. Kahvaltıya Dernek Başkanı Kaşif Şahinkesen, kurucu başkan Halil Aydın, Shell Akaryakıt Bölge Müdürü Dursun Tekin, Kahvaltıyı veren Pemyap Peyzaj ve Mimarlık firmasının sahibi Volkan Tarım ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

 

 

ŞAHİNKESEN TEŞEKKÜR ETTİ

 

 

Üyelerin katıldığı kahvaltı saat 09.30 da başladı. Kahvaltının ardından ilk konuşmayı Şahin Şirketler Grup Başkanı ve Dernek Başkanı Kaşif Şahinkesen yaptı. Şahinkesen konuşmasına kahvaltıyı veren Pemyap Peyzaj ve Mimarlık Ltd. Şti. sahibi Volkan Tarım’a ve katılımcılara teşekkür ederek başladı.

 

 

GEBZE’NİN SORUNLARI ANLATILACAK!

 

 

Dernek olarak tüm üyelerine ucuz akaryakıt sağlayacaklarını belirten Şahinkesen Gebze’deki tüm SİAD’ları bir çatı altında toplayarak SİAD’lar birliğini kurduklarını söyledi. Şahinkesen, “SİAD’lar birliği olarak Gebze’nin sorunlarını anlatan bir kitapçık hazırladık bunu Ankara’ya meclise ve köşke götüreceğiz. Gebze’nin sorunlarının çözülmesi için elimizden geleni yapacağız dedi.  

 

 

"TÜRKİYE’NİN HER YERİNE İŞ YAPIYORUZ"

 

 

Şahinkesen’in ardından bir konuşma yapan Pemyap Peyzaj ve Mimarlık Ltd Şti’nin sahibi Volkan Tarım, 2006 yılında kurulduklarını ve kısa zamanda çok işi yaptıklarını söyledi. Türkiye’nin her yerinde iş yaptıklarını belirten Tarım, “Mardin Kızıltepe de dahil birçok yerde iş yapıyoruz. Artvin’de bitki müzesi yapıyoruz. Gebze’de en çok mimar ve mühendis bulunduran firmayız” dedi. 

 

 

"UCUZ AKARYAKIT ALACAKLAR"

 

 

Shelll Akaryakıt Bölge Müdürü Dursun Tekin ise tüm TÜKSİYAD üyelerine akaryakıt indirimi sağlayacaklarının müjdesini verdi. Bu uygulamayı hayata geçirmekten mutlu olduklarını söyleyen Tekin’in konuşmasının ardından bir hatıra fotoğrafı çekildi ve program sona erdi. 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —