Tarih: 21.01.2013 10:13

TÜKSİAD’da çekişmeli kongre!

Facebook Twitter Linked-in

Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derne’nin ikinci olağan genel kurulu dün dernek merkezinde yapıldı ve kongrenin divan başkanlığını Süleyman Olgun yaptı. Mevcut Başkan Kaşif Şahinkesen’in yeniden aday olmadığı kongrede Gebze Trabzonlular Dernek Başkanı Halil İbrahim Kadıoğlu ile Gültekin Şenel’in listesi yarıştı. Yapılan oylamanın ardından kullanılan 100 oy da geçerli sayıldı ve  iki aday da sürpriz bir şekilde ellişer oy aldı. Divan Başkanı Süleyman Olgun katılımcıların görüş ve önerilerini aldı ve çeşitli öneriler ortaya atıldı. Kura çekimi sonrası Şenel başkan olurken, Hali İbrahim Kadıoğlu da istafa dilekçesi vererek feragat ettiğini açıkladı. 

 

ŞAHİNKESEN YENİDEN BAŞKANLIĞI KABUL ETMEDİ

Divana sunulan önerilerin arasında mevcut yönetimin üç ay daha göreve devam etmesini isteyenler de oldu ancak Kaşif Şahinkesen başkanlığı kabul etmedi  ve “Benim başkanlığımda olmasını istemiyorum” dedi. Yapılan oylamada da kendi başkanlığının devamına oy vermedi. Şahinkesen, yeni başkan Şenel’i de tebrik ederek başarı dileklerini iletti. Yeni Başkan Gültekin Şenel, yaptığı konuşmada kongrede tüm katılanlara teşekkür etti. Herkesin başkanı olacağını söyleyen Şenel,  “Bugün bize büyük bir sorumluluk verdiniz, amacımız birlik ve beraberliği sağlamaktır. Sizden bizi sorgulamanızı ve verdiğimiz sözlerin takipçisi olmanızı rica ediyorum. Gerek eski başkan Kaşif Şahinkesen, gerekse birlikte mücadele ettiğimiz Halil İbrahim Kadıoğlu’nun her zaman desteğini yanımızda görmek istiyoruz” dedi. 

 

TÜKSİAD YENİ YÖNETİM KURULU:

Gültekin Şenel, Nurettin Aslantürk, İsmayil Kaya, Selamet Güner, Mikail Ozan,  Ercan Aslan, Şaban Küçük, Süleyman Keskin, Ruhsar Kuruber, Güner Sağlam, İlyaz Özdemir, Volkan Tarım, Fatih Kartal, Saim Çoban, Nalan Helvacı, Turan Demir, Talat Coşkun, Yahya Kahraman, Ümit Terzi, Erdem Çelik, Dursun Unsur, Mehmet Toka, Turan Karagöz, Serdar Spor, Mehmet Celiloğlu

DENETLEME KURULU ASİL: A.Kemal Aydın, Erdoğan Şahin, Mustafa Fındık, 

DİSİPLİN KURULU ASİL: Musa Yılmaz, Serdar Spor, Mikail Ozan

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —