Tarih: 02.12.2014 11:11

Tüksiad Koto Başkanı Özdağı ağırladı

Facebook Twitter Linked-in

Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD)’ın geleneksek hafta sona kahvaltı programı tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta önemli bir konuğu kahvaltıya davet eden TÜKSİAD geçtiğimiz hafta Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ’ı ağırladı.

 

 

TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, yönetim kurulu üyeleri ile derneğin kurucu yöneticilerinin de hazır bulunduğu kahvaltı sonrası bir konuşma yapan TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, hedeflerinin ve hayallerinin büyük olduğunu belirterek,  derneğin her bölgeden üyelerinin bulunduğunu ifadede eden TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk,  bölgemizin ve  Marmara’nın en büyük derneği olmak için çalıştıklarını söyledi. Ticareti temsil ettiklerini belirten Nurettin Aslantürk, hedefleri olan, kendini geliştirmek isteyen işadamları için TÜKSİAD’ın bir okul olduğunu belirterek, 6 yıldır içinde olmaktan büyük mutluluk duyduğu  TÜKSİAD’ı işi kadar önemsediğini kaydetti.Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ’ı derneklerinde ağırlamaktan büyük mutluk ve onur duyduklarını, kendisinin bilgi ve tecrübelerinden istifade edeceklerini anlatan Nurettin Aslantürk, desteklerinden dolayı Özdağ’a teşekkür etti.

 

 

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ’da, TÜKSİAD’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında en büyük üyelerinin Siadlar olduğunu belirterek, bir aile olduklarını söyledi. STK’ların en büyük görevinin yol göstermek olduğunu vurgulayan KOTO Başkanı Murat Özdağ, Türkiye’nin 160 milyar dolar ihracat hedefini 500 milyar dolara çıkarmanın kolay olmayacağını, bu noktada işadamlarına büyük görev düştüğünü kaydetti. Haftasonu vakitlerini bu kahvaltıya ayıran Tüksiad yönetimi ve üyelerine teşekkür eden KOTO Başkanı Murat Özdağ, her konuda TÜKSİAD’a destek olacaklarını sözlerine ekledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —