Tarih: 24.07.2014 10:40

TÜKSİAD Ankara’dan başladı!

Facebook Twitter Linked-in

Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD) Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, milletvekillerini meclisteki makamında ziyaret ederek, bundan sonra yapmayı planladığı çalışmalarla ilgi bilgi verip destek istedi.

 

TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, başkanlığa yeni seçilmesi dolasıyla beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte önceki gün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

 

Okur'dan tam destek

 

TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk ve beraberindeki heyet, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur’u meclisteki yeni makamına ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. TÜKSİAD’ın bundan sonraki yol haritası ve yapacağı çalışmalarla ilgili Okur’a detaylı bilgiler veren TÜKSİD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, bu zamana kadar verdiği destekten dolayı Okur’a teşekkür ederek, bundan sonrada desteklerini beklediğini söyledi. 

 

Vekillere üniversite teşekkürü

 

Okur’u, derneğe davet eden Başkan Aslantürk, Gebze bölgesinin en önemli ihtiyaçlarından biri olan, Gebze bölgesinin ekonomik, kültürel açıdan çok şey katacak olan  Gebze Teknik Üniversitesi’nin kurulması için çalışmalar yapan milletvekillerine teşekkür etti.

 

TÜKSİAD heyetini Ankara’da görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, TÜKSİAD’ın yaptığı başarılı çalışmaları yakından takip ettiğini, üzerlerine düşen görevi  bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada yapmaya devam edeceğini söyledi.Sanayi bölgesi Gebze’de işadamları derneğinin önemine dikkat çeken Milletvekili Okur, yeni göreve gelen Başkan Nurettin Aslantürk’e başarılar diledi.

 

Şeker ve Üstün'e ziyaret

 

TÜKSİAD heyeti daha sonra AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’i ziyaret edip, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verip destek istedi. AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün’le de bir görüşme yapan TÜKSİAD heyeti daha sonra AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Safi’yi ziyaret etti.

 

Her zaman yanınızdayız

 

TÜKSİAD heyetine yakın ilgi gösteren Uluslararası Karadeniz ve Hazar İşbirliği Vakfı (BSCSIF) Türkiye Direktörü ve İstanbul Milletvekili İsmail Safi, TÜKSİAD’ın yaptığı çalışmalardan memnun olduğunu belirterek, bundan sonrada ister küçük ister büyük olsun derneğin yapacağı çalışmalarda her zaman yanında olmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

İsmail Safi’nin TÜKSİAD’a gösterdiği özel ilgi ve alakaya teşekkür eden Genel Başkan Nurettin Aslantürk, Safi’yi dernek merkezine davet etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —