Tarih: 11.11.2014 11:31

TÜKSİAD Ailesi genişliyor

Facebook Twitter Linked-in

Gebze’de yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD) üye portföyünü genişletiyor. Bölge sanayici ve işadamlarının gözdesi haline gelen TÜKSİAD’a katılım devam ediyor. TÜKSİAD’ın geleneksel hafta sonu kahvaltı programında derneğe 10 işadamı daha üye oldu. Gebze  Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’in de katıldığı programda TÜKSİAD’a katılanlara üyelik rozetleri takıldı.

 

 

TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk ve  kurmaylarının tam kadro katıldığı geleneksel hafta sonu kahvaltısı oldukça samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşti. Kahvaltının ardından bir konuşma yapan TÜKSİAD Genel başkanı Nurettin Aslantürk, kahvaltılarını onurlandıran Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve TÜKSİAD çatısı altına giren yeni üyelere teşekkür etti. 

 

 

 

Herkese gönlümüz ve kapımız açık

 

 

TÜKSİAD’ın büyük bir aile olduğunu ifade eden Genel Başkan Nurettin Aslantürk, bölgeye ve ülke ekonomisine istihdam ve katkı sunan işadamlarına kapılarının ve gönüllerinin açık olduğunu söyledi. Sanayi kenti Gebze’nin ve bölgenin çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olduklarını ifade eden TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, hedefi olan işadamları için TÜKSİAD’ın bir okul olduğunu, 5 yıl önce girdiği ve bugün başkan olarak görev yaptığı derneğin kendisine hem maddi  hem de manevi çok büyük katkılarının olduğunu kaydetti. TÜKSİAD’ın emin adımlarla yoluna devam ettiğini belirten Nurettin Aslantürk, TÜKSİAD’ı tercih eden işadamlarına katılımlarından dolayı teşekkür ederek, büyük ailenin gücüne güç kattığını sözlerine ekledi.

 

 

 

Çiler: SİAD’ları önemsiyoruz

 

 

 Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’de, vatanı ve milletini seven Sivil Toplum Kuruluşlarının başının üstünde yeri olduğunu belirterek konuşmasına başladı. TÜKSİAD’ında bunlardan biri olduğunu ifade eden Nail Çiler, önemli çalışmalar yapan TÜKSİAD’ı yakından takip ettiğini belirterek, başkan ve ekibine başarılı çalışmaların devamını diledi. Gebze’de  SİAD’ların çok olduğunu ve bunun bölge için önemli bir artı olduğunu dikkat çeken GTO Başkanı Nail Çiler,  bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada Tüm STK’larla iş ve güç birliği yapmaya hazır olduklarını söyledi. TÜKSİAD’la birlikte ortak  çalışmalara imza attıklarını ifade eden Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, bundan sonrada her türlü destek vermeye hazır olduklarını söyledi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —