Tarih: 17.10.2015 12:36

Tükkan köylüleri dinledi

Facebook Twitter Linked-in

Adaylara; MHP Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Av. Ömer Ünlü ile bazı partililer de eşlik etti. Adaylar köyleri gezerken ‘Türkkan Gönüllüleri’ de köylülere MHP’nin seçim vaatlerinin yer aldığı broşürleri dağıttı. Köylüler sorunlarla ilgili adaylara dert yanarken Türkkan, nasıl bundan önce her türlü sorunu meclise taşıdıysa seçildiği takdirde yine aynı şekilde köylünün her türlü sorununu meclise taşıyacağının sözünü verdi.

ODUN VERMİYORLAR

MHP’li adaylar, Gebze’nin; Ahatlı, Tepemanayır, Hatipler, Denizli, Yağcılar, Karganılı, Duraklı ve Orhanlı Köyleri’nde ilgiyle karşılandı, köylülerden destek sözü aldı. Ziyaretlerde köylülerin en çok şikayet ettiği konu ise Büyükşehir yasası kapsamında köylü oldukları halde kışın yakacak odunlarını parayla satın almak oldu. Köylüler, “Orman köyüne orman vermiyorlar. Köylü bile odunu parayla alırsa bizim halimiz ne olur. Kışın yakacak odun bulamıyoruz” dedi. Köylülerin odunu kendileri kestiğinde 65 liraya satın aldıklarını belirten Türkkan, bundan sonra bunun da değişeceğini söyledi.

 HERKESİN KREDİ BORCU VAR

Türkkan, “Şimdi odunlarını kendiniz kesiyorsanız 65 lira veriyorsunuz, devlet kesiyorsa 450 lira. Ama gelecek sene herkes odunu 450 liradan alacak. Türkiye Rusya’dan ihtiyacı olandan daha fazla doğal gaz anlaşması yaptı. O açığı köylüden aldıkları paralarla kapatmaya çalışıyorlar. İnsanlar zaten zor nefes alıyor. Kime sorsam kredi borcu var” ifadelerine yer verdi. Öte yandan köylünün de merak ettiği terör olaylarına değinen Türkkan, PKK çok azdı. 3 yıldır PKK’nın ağzına bal çalarak palazlandırdılar. Şimdi ne zaman televizyona baksak bir şehit haberi” açıklamasında bulundu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —