Tarih: 01.07.2013 09:01

Tuğral ailesinin ikinci evlat acısı!

Facebook Twitter Linked-in

Ailenin bir çocuğu, geçtiğimiz Mart ayında down sendromu nedeniyle yaşamını yitirirken, diğer çocuğu ise kan kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi. 

 

İzmit Kuruçeşme Doğan Mahallesinde ikamet eden serbest meslek sahibi Murat Tuğral ile ev hanımı Yeliz Tuğral’ın iki çocuklarını da amansız hastalıklara yenildi. Turhal ailesinin ilk çocuğu olan Dilara Turhal doğuştan down sendromlu olarak doğdu. Turhal ailesi talihsiz Dilara’nın doğumundan 7 yıl sonra sağlıklı bir şekilde Arda dünyaya geldi ve Arda bebek ailesinin yaşam kaynağı oldu. Ancak geçen yıllar Tuğral ailesi için zor geçti. İki buçuk yıl önce rahatsızlanan minik Arda’ya lösemi hastalığı teşhisi konuldu.

 

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavisi devam eden Arda, hastalığı sebebiyle okula gidemedi ancak okumayı kendi başına öğrendi. Üç buçuk ay önce, 14 yaşındaki Dilara down sendromuna bağlı sebeplerden ötürü yaşamını yitirdi. Minik Arda’ya ise morali bozulmaması için vefat eden ablasının yurt dışına çıktığı söylendi.

 

Ölen ablasını yurt dışında sanan Arda da kan kanseri sebebiyle tedavi görmeye devam ediyordu. Hastanede fenalaşan minik Arda’da ablası gibi daha fazla dayanamadı ve önceki gün hastanede yaşamını yitirdi. Üç buçuk ay önce kızlarını kaybeden Tuğral ailesi, bu sefer de Arda’nın ölümüyle yıkıldı. Arda’nın cenazesi dün ailesine teslim edildi ve Merkez Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hatipköy Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —