Tarih: 03.03.2017 10:21

Tudor iki ismi kestirip attı: Florya'ya giremezler

Facebook Twitter Linked-in

Derbiyi kaybettiği Beşiktaş'ın 10 puan gerisine düşen G.Saray'da teknik direktör Tudor'un, Sportif AŞ yöneticileri Mehmet Özbek ve Levent Nazifoğlu'na yolladığı "Florya benden sorulur" mesajı sarı-kırmızılı camiada büyük yankı buldu.

Başkan Dursun Özbek'in görevlendirdiği ve kulübün yönetim kurulunda yer almayan iki ismi Florya'da görmek istemeyen Hırvat teknik adamın tavrı, sosyal medyada büyük destek gördü. G.Saraylı taraftarlardan İgor Tudor'a büyük destek yağarken, genç hocanın "Sadece size hesap veririm" dediği Başkan Özbek'in bu çağrıya net bir yanıt vermediği öğrenildi.

KONGRE ÖNCESİ SESSİZLİK HAKİM

Sabah'ın haberine göre; sezon sonunda kadroda büyük operasyon yapmayı planlayan ve transfer listesini sadece Başkan Dursun Özbek ile paylaşmak isteyen Tudor, Florya'da bir ay dolmadan Mehmet Özbek ve Levent Nazifoğlu ile sorun yaşarken, sarıkırmızılı yönetimde Genel Kurul öncesi ibra telaşı yaşanıyor. Mart ayının son haftasındaki mali ve idari kongrede Mehmet Özbek ve Levent Nazifoğlu'nun gerçekleştirdiği transfer operasyonlarına yönelik üyelerin kongrede sert açıklamalar yapması bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —