Tarih: 07.08.2016 14:47

TRANSFERE ESKİ AŞÇI ENGELİ!

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Altay’da transfer yasağını kaldırmak için alacaklılarla anlaşma zemini arayan yönetimin, 5 yıl önce işten çıkarılan eski aşçı Mehmet Çamlıtepe ile uzlaşamadığı ortaya çıktı. Siyah-beyazlı kulüpte 1998-2011 yılları arası görev alan Çamlıtepe’nin alacağının yaklaşık 200 bin TL olduğu, yönetimin eski aşçı Çamlıtepe’den alacağında indirime gitmesini istediği kaydedildi. Şimdiye kadar 10 futbolcuyla prensipte anlaşan Altay, Çamlıtepe’nin dosyasını kapattıktan sonra yeni transferlere imza attırmayı hedefliyor.
Siyah-beyazlı kulüpte 13 sene çalıştığını ve 2011 yılında dönemin başkanı Ömer Hızlıok tarafından işten çıkarıldığını belirten Çamlıtepe, “Ben emeğimin karşılığını istiyorum. Gece yarılarına kadar çalıştım. Yeri geldi cebimden harcadım. Paramı son kuruşuna kadar alacağım” dedi.
İşten çıkarılırken ödenmeyen kıdem tazminatının faizlerle birlikte 200 bin TL’ye yaklaştığını dile getiren Mehmet Çamlıtepe, “Aslında kısa süre önce eski bir kulüp çalışanı devreye girip beni uzlaşma konusunda ikna etti. Ancak aynı günlerde eski bir başkan telefonla arayıp küçümser bir üslupla konuşunca anlaşmaktan vazgeçtim. Yıllardır kimse beni aramadı, muhattap bulamadım. Böbrek hastası oldum. Şimdi mi kıymete bindim. Bundan sonra avukatımla görüşsünler” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —