Tarih: 24.10.2015 22:21

TRAFİKTE ÖLÜMDEN KAÇTI,REKOR CEZADAN KAÇAMADI

Facebook Twitter Linked-in

Antalya'da otomobiliyle seyir halindeki bir TIR'ın altından geçip adeta ölümle dans eden sürücü görüntüleri sosyal medyada paylaşınca yakayı ele verdi. Polis, görüntüler üzerinden sürücüyü tespit ederek yasal işlem başlattı.

SANİYE SANİYE KAYDETTİ

Akdeniz Üniversitesi'nde öğrenim gören Nazmi Can Öz, arkadaşı Ramazan Parlakgöz ile birlikte geçen pazar günü 07 BUY 54 plakalı klasik otomobiliyle gezintiye çıktı. Konyaaltı İlçesi Akdeniz Bulvarı'nda seyreden Öz, viyadük yapımında kullanılan büyük beton parça taşıyan TIR'ın altından klasik arabasıyla seyir halindeyken iki kez geçti. Bu tehlikeli geçiş, arkadaşı Ramazan Parlakgöz tarafından da cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

MİNYATÜR ARAÇLARDAN YOLA ÇIKARAK YAKALADILAR

Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından harekete geçen polis, kendini ve trafikte bulunan diğer sürücüleri tehlikeye sokan sürücü Nazmi Can Öz'ü kısa sürede tespit etti. Polis, otomobilin önünde bulunan ve görüntülerde de yer alan minyatür araçlardan yola çıkarak kimliğini belirlediği Öz'ü kısa sürede yakaladı.

"PAYLAŞINCA YAKALANDIK"

Fatih Polis Merkezi'nde ifadesi alınan Nazmi Can Öz, arkadaşıyla seyir halindeyken TIR'ı gördükten sonra aniden karar verdiğini söyledi. Öz, "TIR'ın taşıdığı beton bloğun altından geçebilir miyiz diye düşünürken baktık ki biranda geçmişiz. Yaptığımızın hata olduğu biliyoruz. Ancak, sağdan sola ve soldan sağa geçtik. Sonra bu görüntüleri sosyal medyada paylaşınca yakalandık" dedi.

14 BİN LİRA CEZA KESİLECEK

Sürücü Nazmi Can Öz hakkında 'kent trafiğini tehlikeye sokmak' suçundan işlem yapan polis serbest bırakıldı. Mahkemede yargılanacak olan Öz'e 14 bin TL'ye kadar ceza kesilebileceği belirtildi.

Otomobil seyir halindeki TIR'ın altından geçti-TIKLA-İZLE

 
 

otomobille-tir-in-altindan-gecen-surucuye-cez-7810999_x_300-001.jpg

otomobille-tir-in-altindan-gecen-surucuye-ceza-7810999_8875_m.jpgotomobille-tir-in-altindan-gecen-surucuye-ceza-7810999_3175_m.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —