Tarih: 08.05.2012 10:26

Trafik haftası kutlandı!

Facebook Twitter Linked-in

Karayolları Trafik Haftası Sabancı Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle başladı. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak her davranışımızda olduğu gibi, trafikte de kendimize yakışanı yapmamız gerektiğini kaydederek” Büyükşehir olarak Halkımızın daha güvenli, daha hızlı ve daha konforlu bir şekilde ulaşımlarını sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

 

 

 

MEDENİYET GÖSTERGESİ

 

 

 

Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, İl Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur, İzmit Kaymakamı Sabit Kaya il protokolü çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikte konuşan Kocaeli Valisi Ercan Topaca trafikte kurallara uymanın bir medeniyet göstergesi olduğuna dikkat çekerek, bunun için okulda ve aile içinde eğitimin çok önemli olduğunu ifade etti.

 

 

 

PROJELER ÜRETİYORUZ

 

 

 

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak ise Kocaeli halkının, daha modern ve daha güzel bir kentte yaşaması için sürekli projeler ürettiklerini kaydetti. Başkan Vekili Özak” neredeyse yok denilecek durumda olan deniz ulaşımını bugün İzmit Körfezi’nde 12 ayrı noktadan yılda 1 milyon kişiyi taşır hale getirdiklerini belirtti.

 

 

 

ÜCRETSİZ OTOPARK

 

 

 

Başkan Vekili Özak45 çevreci otobüs ile kamu ulaşımını yaygınlaştırdıklarını aktararak” Sinyalizasyon Kontrol Merkezi ve Kavşakların Sinyalize edilmesi uygulamasıyla kent içi ulaşımda disiplini sağladık. Uygulamaya geçtiğimiz terminal uygulamasıyla şehrin ulaşım hatlarını yeniden yapılandırdık. Durakları yeniledik. Akıllı Durak Sistemine geçtik. Otopark sorununu kesin olarak çözmek için kolları sıvayarak. Büyükşehir Belediyemizin arkasına üstelik de ücretsiz dev bir otopark inşa ettik”. ifadelerini kullandı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —