Tarih: 12.05.2012 13:56

Trafik Haftası Gebze'de kutlandı!

Facebook Twitter Linked-in

Trafik Haftası Gebze’de de düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Gebze Belediyesi, Gebze İlçe Jandarma Komutanlığı, Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nün ortak katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlikler çerçevesinde Gebze Osman Hamdi Bey Sahnesi’nde gerçekleştirilen törende konuşan Gebze İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Zafer Ercan, önemli mesajlar verdi. Yol ışıkları olan ve altyapının sağlandığı yerlerde trafik polisinin trafik düzenlemesine olan katkının sadece yüzde 12 olduğunu belirten Ercan, “Önemli olan kurallara uymak” dedi.

 

 

 

“TRAFİK KÜLTÜRSÜZLÜĞÜ VAR”

 

 

 

“Ülkemizde trafik kültürsüzlüğü var” diyen Zafer Ercan şöyle devam etti; “Kırmızı ışıkta geçeriz, ancak yanlışımızın farkındayızdır bir taraftan da trafik polisine yakalanmamaya çalışırız. Ancak bu kurallara uymamanın cezasını ne yazık ki hayatımızla ödüyor yakınlarımızı kaybediyoruz. Bu nedenle hepimize düşen sorumluluklarımız var. Trafik hayattır diyoruz. Çünkü doğumumuzda trafik sirkülasyonu var, ölümümüzde de. Öldükten sonra cenaze arabasına konuluyoruz trafik eşliğinde mezara götürülüyoruz. Babasını trafik kazasında kaybetmiş biri olarak diyorum ki lütfen trafikteki sorumluluklarımızı yerine getirelim. Kurallara uyalım uymayanları uyaralım” dedi.

 

 

 

YILIN BAŞARILI PERSONELLERİ BELİRLENDİ

 

 

Kutlamalarda yılın örnek trafik görevlileri ve yılın örnek sürücüleri seçilirken, Trafik Haftası nedeniyle gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye girenlere de ödülleri verildi. Programda açıklanan isimlere göre, 2012 yılının örnek trafik polisi Komiser Yardımcısı Sultan Alpaslan Ark olurken, 2012 yılının örnek trafik zabıtası Zabıta Memuru Atıf Akkaya, 2012 yılının örnek trafik jandarması ise Jandarma Astsubay Üst Çavuş- Jandarma Trafik Tim Komutanı İlhan Erodabaşı seçildi. 2012’in enlerine ödül verildi.

 

 

 

YILIN SÜRÜCÜLERİ SEÇİLDİ

 

 

 

Trafik Haftası nedeniyle gerçekleştirilen kutlamalardan sonra düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere ödülleri Gebze İlçe Jandarma Komutanı E.Doğan Güler tarafından verildi. Programda yılın örnek sürücüleri de seçildi. Buna göre, Hikmet Karpuz, İlhan Aktaran, Necati Kar, Hüseyin Dalkılıç ve Selim Özcan yılın örnek sürücüleri olarak belirlendi. Sürücülere ödüllerini Gebze İlçe Emniyet Müdürü A.Kadir Demir verdi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —