Tarih: 13.11.2017 15:48

Törene bornozla geldi

Facebook Twitter Linked-in

Genç şarkıcı üzerine bornozunu giydi başına da havlusunu sardı ve koşa koşa ödül törenine gitti. İşte, müzik dünyasının genç yıldızının şaşırtan kırmızı halı kıyafeti.

Ora, kırmızı halıda da sahnede de sanki duştan biraz önce çıkıp gelmiş gibi görünen bornozu ve başına sardığı havlusuyla boy gösterdi. Ora gece boyunca toplam 13 farklı kıyafet giydi.

Ödül anlamında gecenin yıldızı ise Shawn Mendes oldu. Mendes, en iyi şarkı, en iyi sanatçı ve en büyük hayran kitlesi dalında ödülleri evine götürdü. Gecede French Montana, The Killers ve Kesha da performanslarıyla beğeni topladı.

İngiliz R&B şarkıcısı Rita Ora hem sunuculuk hem de performansıyla beğeni toplarken gecede “Your Song” ve yeni şarkısı “Anywhere”i birlikte söyledi. Amerikalı rap yıldızı Eminem ise yeni şarkısı “Walk on Water”ın Beyonce’nin söylediği kısmı ise Skylar Grey seslendirdi.

Eminem gecede En iyi hiphop müzik dalında da ödülün sahibi oldu. Ödüle şaşıran Eminem “Bu ödülü nasıl aldım bilmiyorum çünkü bir kaç yıldır albüm yapmadım. Ama yenisi yolda” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —